ty chyba nie piszesz tego powaznie. ja nie znam juz gosci ktorzy by w to grali. gralem swego czasu na Titanii a drugim koncie na Silverze, ale szbko mi przeszlo. oczywiscie nie chce ciebie obrazic ale daj sobie juz spokuj z ta gra. :cool:
Dla mnie to żałosna gra... Można czasem pograć (choć i tak tego nie robię), ale nie maniaczyć czy wkładać w to swoją kasę... Żal mi ludzi, którzy się od tego uzależniają...
Nigdy nie grałem w to gówno, chociaż w mojej klasie przez pewien czas był tylko jeden temat: Tibia, na każdej przerwie, który masz level itd, jeden zjeb nawet kompa w domu nie wyłączał i na każdej przerwie i w-f szedł do domu w to grać
Kiedyś grałem od czasu do czasu, ale tez bez większego zaangażowania, pierw na Harmonii wbiłem 30 lvl knightem i sprzedałem, następnie na Elysii 23 sorc i też sprzedałem, a nawet mam jeszcze jakieś konto z 28 knightem i 33 druidem na harmonii, ale już dawno nie grałem więc nie pamiętam nawet pass.
Ja kiedyś pograłem 3 dni i odrazu mi się znudziło A i mam tak samą sytuacje jak miał All u mnie praktycznie wszyscy grają i na każdej przeriwe tylko TIBIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum