Moją ulubioną strategią było Heroes of Might and Magic III. Potrafiłem grać w nią sam, czy to z kumplem na multiplayerze godzinami. Teraz jednak jakoś w nic nie grywam
Moja ulubiona to też Heroes of Might and Magic... ale IV. Fajna gra. Po prostu. Bardzo mi się podoba i mogłem w nią grać godzinami. W III też grałem, ale aż tak bardzo mi się nie spodobała. Choć jak nie miałem innej to i w III grałem. Nie narzekam. Fajne gry. Polecam.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 08:47
mr. answer napisał/a:
W III też grałem, ale aż tak bardzo mi się nie spodobała.
To byłeś w strasznej mniejszości. HoMM IV to taki dość gniotek był, jeśli chodzi o grywalność, a z grafiką wcale nie było tak najlepiej (jak słyszałem od kilku fanów tej wersji).
Moje ulubione to:
HoMM III
Civilization III
Settlers II (na 10tą rocznicę wyszła ta sama wersja tylko z nową grafiką, też się fajnie grało)
Red Alert
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Moją ulubioną strategią było Heroes of Might and Magic III. Potrafiłem grać w nią sam, czy to z kumplem na multiplayerze godzinami. Teraz jednak jakoś w nic nie grywam
No moja też ulubiona
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 06:15
Spx, w te gry które podaliście grałem.. Ale chodzi mi o coś jak Stronghold czyli sam stawiasz mury, dowodzisz jednostkami, albo jak Kozacy że całym oddziałem dowodzisz
Ostatnio zmieniony przez Nicolas Pią Sie 29, 2008 06:15, w całości zmieniany 1 raz
On napisał PROS STRIT to może to co innego, aniżeli NFS PRO STRIT
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 17:01
Dobra już dogadałem się z kumplem Władca Pierścienia Bitwa O Śródziemie 1 (gram w to 100 raz ale fajne )
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 14:56
Srry odświeżam ... mam poważny problem
Zainstalowałem gra LOTR 1 oryginał. Wszystko spx ale gdy włączam gre, ta się nie włącza i trzeba ctrl,alt,delete i wyskakuję błąd game.dat o co z tym chodzi?? Gra oryginał i 4 miechy temu działała ... Pomóżcie!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum