Wysłany: Pon Maj 05, 2008 14:19 Stary sprzęt - co z nim zrobić?
Otóż jestem zaszczytnym posiadaczem starej atramentowej drukarki HP, której po licznych podróżach w serwisach w naprawie ostatecznie nie da się uruchomić. Co można zrobić z tą drukarką? Wyrzucić na śmietnik? Czy może jakiś serwis przyjmie mi ten sprzęt po to żeby rozłożyć sobie go na części. Co o tym sądzicie?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Wiem, że są punkty i miejsca w których moża oddać taki właśnie stary i niedziałający sprzęt. Jeśli Ci tak zależy aby "oddać go w dobre ręce" a nie poprostu wyrzucić na śmietnik, to idź do jakiegoś sklepu lub serwisu firmy HP i zapytaj czy nie przyjmują startych sprzętów.
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum