hehe, nie wiem jak wy ale moj kumpel gra w to od kilku dni ma juz ktorys sezon ale nie pozyczylem od niego. moze skusze sie na orginala bo ogolnie jestem troche przeciwny piractwu. stac mnie to sobie kupie
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 21:25
Ja dziś pierwszy raz. Oczywiście wersja angielska ze spolszeniem full. Gra extra, podoba mi się. Menu podobne do poprzednich. Widok 3D nie najgorszy. Dużo rzeczy podobnych. Na plus to oczywiście:
- widok 3D
- konferencje prasowe przed/po meczu i nie tylko
- dokładne noty piłkarzy po meczu( z dokładnością do części dziesiętnej np. 7.9)
Jak pogram dłużej to napisze coś więcej co sądze o tej grze
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 10:40
Ja gram na widoku 2D, i mi to pasuje. Jest błąd w grze następujący. W każdym meczu mój zespół albo zespół rywala ma po 2/3 słupki/poprzeczki. To jest niemożliwe.... Czekam na łatki.
Ja mam 4 kontuzje z czego dwie poważne bo do 5 miesięc, a jest to Modric i Huddlestone czyli tak jakby podstawa pierwszej 11. Dalej to Giovani ma na 3 tygodnie i F. Campbell 2 miechy
Ostatnio zmieniony przez lucio Nie Lis 23, 2008 15:53, w całości zmieniany 1 raz
Taa, a u mnie raz kapitanem był Andre Barreto. Obecnie ze składu wypadli m. in. bracia Brożkowie, Sobolewski, Diaz, Małecki, Niedzielan, Dawidowski. Jeszcze kilku innych dlatego, mały kryzys/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum