Ja sobie teraz gram w Fma 2008 Śląskiem Wrocław,zostało mi 8 kolejek do końca ligi i na razie prowadzę z 3 punktami przewagi nad Lechią
_________________ Zapraszam do mojej galerii autografów!!
Serce W Bieli Krew W Błękicie Wisła Kraków Ponad Życie!!
Ostatnio zmieniony przez kemotek Pią Kwi 11, 2008 10:16 am, w całości zmieniany 1 raz
gigant
Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 12:08 pm
A zacząłem grać sobie Lechią Dzierżoniów dzięki apdejtowi Kin4sa (nazwy źle nie napisałem, lecz jest to oryginalna nazwa tego update'a). Gram w czwartej lidze, bo sobie podmieniłem miejsce z innym klubem. Jak narazie po 13 kolejkach jestem piąty i mam 4 pkt straty do lidera.
Dlaczego w FM-ie 2008 nie mogę oglądnąć bramki z jakiegoś meczu (nie ze swojego)?
_________________ Oh man we're broke, cha cha cha
Everybody flat broke, cha cha cha
Living in the gutter, cha cha cha
Early grave, cha cha cha
Alright now, everybody - shoot me!
gigant
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 3:21 pm
Jak to nie możesz?? Wchodzisz w profil klubu, którego bramkę chcesz oglądnąć, dalej terminarz, klikasz w wynik meczu, z którego bramkę chcesz zobaczyć, na dole naciskasz Ciekawe sytuacje => Gole.
Jak grać w Football Manger w okienku? Kiedy klikam "tryb pełnoekranowy" to wyskakuje że mam się upewnić czy to jest zgodne z wymogami twojego komputera,czy coś takiego :/
_________________ Zapraszam do mojej galerii autografów!!
Serce W Bieli Krew W Błękicie Wisła Kraków Ponad Życie!!
Dlaczego w FM-ie nie pokazuje mi facepacków i logopacków itp.? FM mam oryginała.
Early grave, cha cha cha
Powklejałem je do Moja dokumenty itp. I nadal nic.
Early grave, cha cha cha
Early grave, cha cha cha
Early grave, cha cha cha
gigant
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 9:08 pm
Jeśli wszystko dobrze powrzucałeś do odpowiednich folderów i wypakowałeś/zainstalowałeś to nie powinno być problemu. Może spróbuj odświeżyć skórkę. Jeśli nie pomoże zapytaj TU
Ostatnio zmieniony przez gigant Sob Cze 21, 2008 9:09 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum