Proszę o poradę forumowiczów. Ostatnio nie mogę wejść na pocztę z mojego komputera niezależnie od przeglądarki, czy strony internetowej. Usuwałem już ciasteczka i historię, licząc, że problem się rozwiąże, ale niestety to nic nie dało. Nie wiem co w tej sytuacji zrobić.
Kolekcjoner od: od 2003 roku bilety
Wiek: 12 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 215 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: Sob Wrz 17, 2011 19:23
W czwartek wieczorem zaciął mi się pc. Po zrestartowaniu, z kompem zaczęło się dziać coś dziwnego,,, Po odpaleniu na pulpicie nie było żadnych ikon, wszystko strasznie wolno chodziło (programy, które włączają się po od razu czyli gg,icq itp) Jakoś udało mi się po 2 godzinach wbić na google chrome (tutaj wszystko szybko,dobrze śmiga tak jak wcześniej) ale teraz do tego zniknął mi pasek start. Wiecie co zrobić aby pc działał jak wcześniej? Jest to xp.
Ostatnio zmieniony przez Marcinos Sob Wrz 17, 2011 19:24, w całości zmieniany 1 raz
Spróbuj sobie skopiować co najważniejsze i najpewniej i najszybciej wydaję mi się, że by było zrobić format. Możliwe, że to wirus.
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Właściwie też można.
Tylko jak mu wszystko zamula, znika pasek, ikony, itp...?
Aha. I jak to wirus, to uważaj, żeby nie zarazić podłączanego pod USB urządzenia, np. pendrive, gdy będziesz chciał kopiować dane.
Jak nie masz nic ważnego, ja bym robił od razu format. Ale to tylko moje zdanie i moja sugestia.
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 2009-06
Wiek: 22 Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 736 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 22:56
Mam taki problem.Dzis wlaczalem komputer i sam zaczal sie restartowac.Wyswietla sie na jakies 2 sek.komunikat na niebieskim tle i tak za kazdym razem.Ogolnie strasznie zamula.
Zrobilem foto tego komunikatu bo inaczej to sie nie da tego przeczytac.
Chodzi o to, że gdy chcę pograć np. w fifkę w internecie, to działa mi przez 5 minut mecz itd. i nagle net się wyłącza. Jest jakiś komunikat, że internet został odłączony. Niektórzy mówią, że to wina tego, że mam router internetowy normalny z Netii, ale gdybym kupił jakis inny router to by było lepiej. Co o tym sądzicie?
Nagle net się wyłącza. Jest jakiś komunikat, że internet został odłączony. Niektórzy mówią, że to wina tego, że mam router internetowy normalny z Netii, ale gdybym kupił jakis inny router to by było lepiej. Co o tym sądzicie?
Przypilnuj brata, może robi Ci na złość.
ferrari22 napisał/a:
fifkę
Fifka z kiosku czy skąd?
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Nie Sty 15, 2012 18:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum