gdyby ktos wiedzial jak to zapisac to bylbym wdzieczny
Paweł
Wiek: 21 Dołączył: 11 Sie 2007 Posty: 234 Skąd: Małopolska
Wysłany: Czw Lis 18, 2010 15:37
Siema, mam problem z internetem. W domu mam są dwa komputery: stacjonarny i laptop, które łączą się przez router tp-link. Wcześniej wszystko chodziło jak trzeba a teraz coś się popsuło, bo na stacjonarnym internet chodzi od włączenia kompa a na laptopie jak go włączę to pisze że pobiera klucz i potem że nie może znaleźć sieci i tak w kółko nawet przez godzinę, a później jak gdyby nigdy nic się połączy i działa normalnie. Dodam że np. na komórce mi internet śmiga normalnie, tylko na tym laptopie od razu nie chce działać. Może wie ktoś czym to może być spowodowane?
a ja mam problem zwiazany z tym że jak włączam komputer. wszystko ok i jak się załaduje to muszę wyłączyć i ponownie włączyć explorer.exe bo inaczej musze czekac ok 10 minut. moze ktoś powiedzieć jak to naprawić?
Pomoże mi ktoś z drukarką, a dokładnie ze skanerem nie mogę nic zeskanować, wszystko jest podłączone dobrze drukarka sprawna i nic... wychodzi mi tylko taki komunikat i nie wiem co trzeba zrobić pomóżcie będę wdzięczny
nazwa drukarki: HP deskjetF4180
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Czw Sty 13, 2011 19:06
Może ktoś pomóc?
Nie potrafię z oryginalnej płyty zgrać piosenek na komputer w formacie mp3. Windows Media Player nie chce zgrywać gdy wybieram mp3 jako format.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Wysłany: Pią Sty 14, 2011 18:14
Dzięki wam, spróbuję i może się uda Kilka numerów o czymś mieć na telefonie
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Wysłany: Pią Sty 14, 2011 21:36
Stary Sony Ericsson W200i. Odczyta?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum