Z pewnością mailing jest wysyłany do 21 użytkowników, a Ty jesteś jednym z wybrańców. Albo jeszcze lepiej, założyłem 100 kont na Gmailu, żeby wysyłać wszystkim użytkownikom spam, ale teraz trochę zaczęło mnie to męczyć. A wszystko o co pytam na forum potrzebne mi jest tylko do uprzykrzania Twojego i innych użytkowników życia.
Z tego co się zorientowałem, to się niestety nie da ustawić więcej przekierowań, ale już sobie poradziłem
Bo w sumie mam pada manty dragona ale już chyba tak wyjechany przez granie w fife że już wariuje przy ustawianiach heh. Będe musiał kupić jakiś kontabilny z fifa bo widzialem gdzies liste jakie pady bez problemu wspolpracuja z gra.
Wie ktoś może, dlaczego komputer nagle przestał mi czytać jakiekolwiek płyty CD? Tzn. wkładam płytę, i gdy uruchamiam odtwarzanie nagle Windows Media Player się zawiesza.
A formatowałeś ostatnio dysk? Bo ja po formacie miałem podobnie.
PS. Po za tym niewiem jakie masz oprogramowanie, ale przy nielegalnym różne dziwne rzeczy się dzieją.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Nie Lis 14, 2010 09:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum