ja tam mam hp pavilion dv6 i jestem zadowolony, jak cos nie styka to chetnie przyjmuja do serwisu i szybko naprawiaja, albo daja nowa czesc, podobna najlepsza firma w reklamacjach
Witam,
Może mi ktoś pomoże, miał podobny problem.
Posiadam przenośny odtwarzacz DVD Manty (DVD 053 Emperor Portable ), wczoraj próbowałem oglądnąć płytę wsadziłem i piszę że brak dysku (po mimo iż płyta jest włożona), kręci nią z 30 sekund i staję sprawdzałem też na innych płytach ale tak samo Pomóżcie nie wiem co mam zrobić.
Kolekcjoner od: od 2003 roku bilety
Wiek: 12 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 215 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: Czw Lis 17, 2011 14:49
Ema, mój obecny pc (11 lat jest używany) jest w beznadziejnym stanie muszę ogarnąć sobie nowy,jednak nie znam się za bardzo na komputerach. Jeżeli ktoś ma wolną chwilę, mógłby mi skompletować cały pc? Tzn. prawie cały, oprócz nagrywarki dvd i karty dźwiękowej, poniewaz te dwie rzeczy mam w bardzo dobrym stanie. Wszystko z jednego sklepu, do 2000zł. Dziękówa wielka za pomoc.
Czy ma ktoś polecić skaner do 100-150 zł ? Przede wszystkim zależy mi wyraźnych skanach (bez zniekształceń) i szybkiej pracy. Mustek, który obecnie posiadam, dodaje kwadraty lub paski na skanie lub czasami zniekształca albo przytnie kawałek zdjęcia (tak jak tutaj : http://imageshack.us/g/510/52864771.jpg/).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum