Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 12:01
Zdecydowanie najwięcej reklam jest na interii, gmail prawie wszystko ładnie wychwytuje do katalogu spam. Jak ktoś ma firmę może na rok za darmo na nazwa.pl założyć z domeną nawet wencio.pl
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 12:23
Mam na gmailu i jestem zadowolony. Bardzo szybko dochodzą wszelkie maile z aktywacją kont itp. Nie ma reklam, a SPAM segregowany jest do odrębnej kategorii.
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 13:48
Ja tam mam Spamihilator z OE ładnie zintegrowany, ustawiony na wysoki stopień zabezpieczenia i nie narzekam, choć często blokuje coś czego nie chcę, więc trzeba dodawać do wyjątków, ale ogólnie jest ok. Od kiedy nie mam poczty w domenie .parowka.pl to nawet liczba spamu spadła z ~60 do ~20 wiadomości na dzień. Ale to na 6 kontach, które mam założone
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum