Gra w to ktoś.? Ja właśnie przed chwilą to odnalazłem i się zarejestrowałem. Otóż gra ta polega na stworzeniu własnego teamu Formuły 1 i prowadzeniu go przez cały sezon 2009. W grze mamy pełną dowolność wyboru, możemy dobrać ulubionych kierowców, silnik dowolnego zespołu, jak i zespól konstruktorów. Wybieramy bonusowy wyścig, w którym liczba punktów zdobytych przez naszych kierowców jest większa, niż po normalnym wyścigu. Gdyby była spora liczba chętnych, to moglibyśmy utworzyć forumową ligę, która brałaby udział w Lidze Lig. Zainteresowani mogą pisać w tym temacie. Podaję jeszcze linka do owej gry, aby nikt nie musiał szukać.
_________________ IV.4. Nie obrażaj klubów piłkarskich ani ich kibiców, a także wyznawców innych religii, innych narodów czy ludzi o odmiennym kolorze skóry. Obrażanie użytkowników tego forum, ich rodzin, psów itd. jest surowo wzbronione. W związku z tym należy pamiętać też, aby nazwę klubu trzeba zawsze pisać z dużej litery.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum