ktoś gra? ja gram na polskim ale najprawdopobniej skasuje konto bo gram głównie po to żeby zjechać kolegę a potem nie będę miał celu bo on wziął urlop więc ja buduje flote żeby jak wróci to pokazać mu że niepotrzebnie wracał bo i tak nie dam mu grać
gram też na hiszpańskim ale to głównie żeby się poduczyć słówek
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Ja kiedyś, jakieś 2 lata temu grałem na 4 uni duńskim z całą ekipą z klasy i nie tylko. Razem jakieś 10 osób stworzyliśmy sojusz który był na 1 miejscu ;p Grałem pół roku. Oscylowałem w granicach 100-150 miejsca potem jeszcze całą ekipą próbowaliśmy na brazylijskim ale po miesiącu sie nam odechciało. mój kumpel jakiś rok temu zarejestrował się na 1 uni polskim i już jest w okolicach 100 miejsca ;D
[ Dodano: Sro Sie 20, 2008 12:16 am ]
A teraz idę spac bo zmęczony jestem
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Kto gra w ogame zapraszam do sojuszu na uni 63 i uni 64(polski) nazwa Bzie Team tag B.T na 63 tag B.Team zaczynam grać z kumplami i zaprszam równierz wszystkich zainteresowanych.
_________________ Poszukuję znaczków włoskich,angielskich i hiszpańskich.masz znaczek sprzedaj lub wymień.
Ostatnio zmieniony przez 18danek97 Sob Mar 07, 2009 10:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum