Ja mam obydwie i jak dla mnie pierwsza część o niebo lepsza jest.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Jak dla mnie Star Wars The Force Unleashed grałem na PSP zarąbiscie mi się podobała teraz musze spróbować na łi , co do Fify Street miałem 2 fajnaaaaaa ale troszke krótki tryb kariery i mało ogólnie trybów rozgrywki
Ostatnio zmieniony przez mason Pon Sty 12, 2009 21:28, w całości zmieniany 1 raz
Paweł
Wiek: 21 Dołączył: 11 Sie 2007 Posty: 234 Skąd: Małopolska
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 12:50
FIFA 07 i 08 (09 już nie pójdzie ) , fajnie się gra na turniejach w te gry przez neta
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 16:09
Wczoraj w Biedronce kupiłem za 9,99 Fable: Zapomniane Opowieści. Słyszałem dobre opinie, RPG lubię, tylko nie wiem kiedy będę miał czas pograć Ogólnie to już drugi raz gdy w Biedronce są gry po 10 zł. Oto lista gier sprzedawanych od wczoraj:
Worms Forts
Rise & Fall: Civilizations at War
Combat Flight Simulator 3: Battle for Europe
Beyond Divinity
Driv3r
Fahrenheit
Jade Empire
Painkiller Black Edition
Fable: Zaginione Opowieści
Sega Rally
Painkiller Overdose
Saga The Suffering
Aquadelic GT
True Crime NYC
The Guild II Złota Edycja
Colin 2005
SpellForce 2
Freakout
Alien Nations 2
Besieger
Divinity
Harbringer
Aura
Ghost Master
Gry w oryginalnym wielkim pudełku, w środku pudełko jak z filmów DVD i sama płyta - bez instrukcji itd. ale i tak się opłaca.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
ja wam powiem ze gram tylko w 2 gry od kilku lat FIFA i NBA (wczesniej Live, teraz 2k9)
fifa ze wzgledu, takiego ze musze tak czesto grac, poniewaz profesjonalnie zajmuje sie esportem i niestety musze trzymac forme, jezeli chce wygrywac turnieje ps. ostatnio nie gralem i niestety na fiwc odpadlem dosc szybko ( ta impreza co Legia grala z Lechem)
a w Nba lubie grac bo jestem fanem kosza, dlatego czasami zagrac nie zaszkodzi
ale z tych gier "innych" to pamietam lubiłem pograc w Call of Duty i Unreal Tournament
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum