Fakt, różnicy nie ma. Z wyjątkiem ceny. Nie wiem jak jest teraz ale parę miesięcy temu Xbox kosztował 700 zł i dodawali grę. PS3 ok 1500 bez żadnych dodatków. Tak więc lepszy Xbox
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Fakt, różnicy nie ma. Z wyjątkiem ceny. Nie wiem jak jest teraz ale parę miesięcy temu Xbox kosztował 700 zł i dodawali grę. PS3 ok 1500 bez żadnych dodatków. Tak więc lepszy Xbox
Cena PS3 jest taka ponieważ jest tam napęd blue ray .osobiście miałem xboxa 360 i polecam go bardziej niż PS3 ze względu na cenę oraz lepsza grafikę
PS3 kosztuje nawet 900zł(promocja w Saturnie - po odjęciu ceny PSMove i Sport Champions)
Nosze się z zamiarem kupna xboxa360. może mi ktoś polecić jakieś ciekawe gry? Chodzi mi głownie o jakies bijatyki... ale nie tam żadne teken czy coś... widziałem ostani w sklepie ufc oraz MMA z EA. Miał ktoś do czynienia z tymi tytułami?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum