Jak by ktoś miał problem z jakąś misją, lub czymś innym to ja chętnie pomogę, bo przeszłem GTA:SA na 100% (bez kodów oczywiście).
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 12:11
Moj kumpel przeszedł już GTA 4 na Xboxie
Gra zarąbista - grafika wymiata.
Jak się uderzy samochodem w coś przy większej prędkości - wypada się przez przednią szybę (albo ten w kogo uderzysz wypada ). Jak się z kimś zderzysz, ten ktoś umrze, to głowa spada mu na kierownicę i słychać sygnał .
W niektorych samochodach widać nawet telewizorki w zagłownikach.
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 19:14
Fajne jest na przykład to że jak zabijesz jakąś osobę to krew te osoby ścieka ci po ekranie:) Gra wymiata oczywiście. Teraz gram sobie w GTA Sa na PC. Wciągająca gierka...
A ja dziś skończyłem grać w GTA III .Przeszedłem na 100%, grałem bez kodów, jedynie podczas misji z karetką którą trzeba katować przez 1,5 godziny to jak się karetka zapalała to wpisałem kod na życie a tak to się starałem grać uczciwie .Ryzyk fizyk, nie będę od nowa katował 1,5 godziny więc wpisałem ..
[quote="Rodowity_Łomżanin"]grałem bez kodów, jedynie podczas misji z karetką którą trzeba katować przez 1,5 godziny to jak się karetka zapalała to wpisałem kod na życie a tak to się starałem grać uczciwie .Ryzyk fizyk, nie będę od nowa katował 1,5 godziny więc wpisałem ..
[/quote]
ooo sorry kolego, ale to nie jest wytłumaczenie. Na żadne oszustwo nie ma wytłumaczenia.
a ja powiem tyle, że ostatnio grałem w GTA IV i robi wrażenie
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
[quote="Michael900"][quote="Rodowity_Łomżanin"]grałem bez kodów, jedynie podczas misji z karetką którą trzeba katować przez 1,5 godziny to jak się karetka zapalała to wpisałem kod na życie a tak to się starałem grać uczciwie .Ryzyk fizyk, nie będę od nowa katował 1,5 godziny więc wpisałem ..
[/quote]
ooo sorry kolego, ale to nie jest wytłumaczenie. Na żadne oszustwo nie ma wytłumaczenia.
a ja powiem tyle, że ostatnio grałem w GTA IV i robi wrażenie [/quote]
No ta, ale grasz ponad godzinę i jedną misje a tu jakiś frajer z gangu Ci strzeli strzelbą w maskę i karetka się pali to co wysiądziesz i znów od nowa bęziesz katował kolejne 1,5 h misję ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum