Ja mam takie pytanie odnośnie tej gry .Otóż gram na misje i w pewnym momencie wykonałem misje (20%), ale nie wykonałem jednej by dostać następne ...
Chodzi mi o misje z takim helikopterem (foto na dole) i za ch*ja nie mogę jej przejść i dlatego mam takie pytanie : Czy są jakieś bugi, ukryte kody czy coś w tym stylu żeby na przykład helikopter się nie palił, czy żeby czas się wydłużył ???
Ty nie graj na bugi, tylko weź sie do roboty i przejdź misję Ona też sprawiła mi wiele problemów, ale w dziesiątej, czy piętnastej próbie udało mi się.
Na początku po prosu potrenuj sterowanie helikopterem, a potem spróbuj jak najszybciej umieścić bomby tam gdzie trzeba. I pamiętaj, że najważniejsza jest płynność
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum