chciałem bardzo prosić o schludnego siga z Miroslavem Radovicem
Tkrass na pewno jesteś w stanie go wykonać sam
(ale postaram się zarczucić jakąś propozycją)
wiem że jestem ale moje ostatnie sigi były na tak żenującym poziomie że wolę nie próbować znowu... a chciałbym mieć ładną podpisówkę dlatego proszę o wykonanie go
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
cos mi sie zdaje ze ten temat powinien sie nazywac ''grafika by m3ssi'' bo jak narazie ty tylko tu zamieszczasz grafike.
ja ze swojej strony chcialbym prosic jakiegos bardzo fajnego avatara o tematyce sportowej (decyzje co ma byc na nim pozostawiam juz tobie)- tylko zeby bylo napisane na nim silverthomas.
Dzieki m3ssi za zrobienie mojego siga naprawede podoba mi sie i dlatego ustawilem go na swoój podpis. ale mam jeszcze do ciebie prośbe: Czy zrobiełbys mi jeszcze jednego siga z CHELSEA FC ??? rzebym mial na zapas i jeszcze siga z RONALDINHO. oczywiscie ja tylko prosze ale ty mi nie musisz robic. ale bardzo chcialbym zebys mi zrobil jeszcze te 2
'Naprawede', 'swoój', 'rzebym'?? To ma być dyskusja na najwyższym poziomie? Najlepiej ściągnij sobie najnowszą wersję Mozilli z wbudowanym słownikiem, albo nie rób takich błędów i literówek, bo naszego poziomu forum nie reprezentujesz godnie.../gelu
A ja mam olbrzymią prośbę. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś kto ma czas i ochotę Wykonał logo do mojej galerii na fotopicu. Wielkości większej niż sygnatura. zeby no logo był napis "Welcome to Ziutek's gallery" a po lewej kilka z moich grafów. Aha i żeby był tam jeszcze herb Juve większy lub mniejszy to zależy od wykonawcy.
Oto grafy które chciałbym żeby umieszczono na logu:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum