Ja tak sobie ostatnio pogrywam w FIFĘ na PlayStation3 i mam problemy z rzutami wolnymi. W poprzednich wersjach (głównie na PlayStation2) nie miałem problemów z wykonywaniem bezpośrednich rzutów wolnych i w 70% wszystkich przypadków piłka lądowała w siatce, niestety nie tutaj...
W poprzednich wersjach na PS2 strzelałem gole z rzutów wolnych leciutko naciskając przycisk strzału, albo jeśli byłem dalej od bramki, to drążek do góry i prawie (!) z całej siły = gole padały.
Tutaj ani to, ani to. Macie jakieś rady jak wykonywać te wolne w FIFA 11 na PlayStation 3?
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Do 30 zł może być ciężko o kompatybilnego z grami najnowszymi, niektóre nie wykrywają takich tanich. Jednak na pewno z tańszych można polecić Mantę i Apollo, z podkreśleniem tej drugiej marki. Mam Apollo GP-3100, dałem koło 40 zł w Realu w Manufakturze I jest bardzo dobry.
No, Fifa 11 i 12 też, jednak w niektórych grach inny pad niż Logitech nie pójdzie To jest związane coś z Microsoftem, umowy i takie inne układy żeby mieć monopol. Miałem tak z ostatnim NFS: Hot Pursuit, nie dało rady na Apollo.
_________________ Philips
Ostatnio zmieniony przez Bolec Wto Sty 03, 2012 13:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum