Po przeglądnięciu trailera, myślę, że będzie w co pograć. Jak zwykle EA SPORT postawiło na poprawę grafiki.
Nowinkami będzie zmienianie nastawienie zawodników w zależności od sytuacji panującej na boisku. Kuszą, nowe możliwości rozgrywki, mniej wczytywań (loadingów).
Wprowadzone zostaną także zmienne warunki pogodowe (m.in. deszcz oraz śnieg), które od teraz będą miały wpływ na rozgrywkę na boisku. Murawa w trakcie deszczu ma być bardziej śliska i niszczyć się podczas biegania, czy wykonywania wślizgów.
Współczynnik wagi oraz wzrostu piłkarzy będzie miał ogromny wpływ na ich formę i możliwości.
Przy linii bocznej boiska będzie widać rozgrzewających się przed zmianą piłkarzy.
Dużo nowości, mam nadzieję, że najnowsza FIFA nie będzie przekombinowana i zapewni rozrywkę przed komputerem na długi czas.
Co myślicie o tej grze? Czy wybierzecie się do sklepu aby ją kupić? Jak spisze się na tle poprzedniczek i konkurentów.
Na pewno nie. Pozostane przy starym, dobrym PES-ie 6, w ktorego gram juz od x czasu. Nic wiecej mi nie potrzeba.
Także. Mi wszystko zobaczę tą FIFE 09. Jak mi się spodoba, to będę grał (na zmiany z PES-em ). PES rządzi!
_________________ Oh man we're broke, cha cha cha
Everybody flat broke, cha cha cha
Living in the gutter, cha cha cha
Early grave, cha cha cha
Alright now, everybody - shoot me!
Trailery zawsze się miło ogląda, tylko trzeba pamiętać, że nijak mają się one do rzeczywistej gry. Więc przy ocenie FIFY nie można się nimi sugerować. A szkoda, bo zobaczyłbym jak naprawdę będzie gra wyglądała.
Te wymienione zmiany powinny wyjśc na plus grze. Tylko mam nadzieję, że nie EA przeholuje z tymi zachowaniami podczas zmiennych warunków.
Może ją kupie. Szczególnie, że dawno już w FIFę nie grałem (a jak grałem, to w 2006) a chciałbym wrócić do tego
[ Dodano: Nie Sie 24, 2008 12:37 am ]
Rudy napisał/a:
Matheush napisał/a:
luki116 napisał/a:
Czy wybierzecie się do sklepu aby ją kupić?
Na pewno nie. Pozostane przy starym, dobrym PES-ie 6, w ktorego gram juz od x czasu. Nic wiecej mi nie potrzeba.
Także. Mi wszystko zobaczę tą FIFE 09. Jak mi się spodoba, to będę grał (na zmiany z PES-em ). PES rządzi!
Ja czekam z niecierpliwością na nową odsłonę Fify. Według mnie ta gra to jest zdecydowanie najlepsza footballowa gierka jaka jest na rynku. Obecnie ja gram w Fife 08 ale się zobaczy co zaprezentuje sobą "dziewiątka". Tak jak mówi Michael900, zazwyczaj trailery bardzo mało mają się do rzeczywistych odsłon gier. Mimo to mam wielką nadzieję iż ta wersja będzie wielkim hitem.
Rudy napisał/a:
PES rządzi!
Co do tego to ja osobiście się nie zgadzam.
luki116 napisał/a:
Co myślicie o tej grze? Czy wybierzecie się do sklepu aby ją kupić?
Na pierwsze odpowiedziałem ;p a grę oczywiście kupię, jak tylko po zagraniu w demo okaże się lepsza od Fify 08
_________________ Flying high, up in the sky,
We'll keep the blue flag flying high
From Stamford Bridge to Wemb(er)ley
We'll keep the blue flag flying high
Poszukuje znaczków Angielskich, Hiszpańskich, Włoskich i innych zagranicznych. Kto ma pisać na pw lub gg!!!!!
Ja nie mogę pojąć jak można grać w coś takiego jak FIFA Przecież od FIFY 2003 w tej grze się prawie nic nie zmieniło....
Z gier piłkarskich to tylko PES
Chyba od FIFY 2004. 2003 była (jest) jedyna w swoim rodzaju. Zupełnie inna od 2004 i zupełnie inna od 2002, 2001 itd. Ja muszę pograć. I właśnie wersja 2003 jest moją ulubioną i nie rozumiem czemu, kolejne wersje nie są do niej podobne.
Szczerze to mi najbardziej podobała się FIFA 2000, w której były te reprezentacje z lat kiedy grał m.in Pele czy Rivelino. To była gra:) Chciałbym sobie w nią jeszcze kiedyś zagrać..
_________________ Zapraszam do mojej galerii autografów!!
Serce W Bieli Krew W Błękicie Wisła Kraków Ponad Życie!!
O tak, Fifa 98 była chyba jedną z najlepszych jak dla mnie. Mogłem w to grać godzinami. Muszą sobie ją chyba od nowa zainstalować .
_________________ Oh man we're broke, cha cha cha
Everybody flat broke, cha cha cha
Living in the gutter, cha cha cha
Early grave, cha cha cha
Alright now, everybody - shoot me!
Profil: proporczyki
Kolekcjoner od: 2005-05
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 5:16 pm
Szczerze to grają w Fife 2006 i 2008 nie odczuwam żadnej zmiany poza składami drużyn i kosmetycznymi zmianami się nie zmieniło, ale Fife 2009 zainstaluje i zobacze jak to ona się zapowiada, bo zapowiedzi są szumne, ale zobaczy sie ile w nich prawdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum