Jak dla mnie to fifa jak inne fife.. nic praktycznie sie nie zmienilo a szkoda.. jedyne co mi sie spodobalo to ze mozna grac sparingi przed rozpoczeciem sezonu.. nic wiecej.
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 11:38
Zainstalowałem, dobrze, że trochę usprawnili komentarze, bo np. jak gola strzeli Messi to mowią, kto strzelił, a tak nie było w fifie 07.
Nad grafiką niezbyt się napracowali, ale ujdzie.
Zmienili trochę sterowanie, teraz zmienia się zawodnika Q (przedtem S), lobuje Z+D (przedtem Q+D)... Trochę to wkurza, bo trzeba się pewnych rzeczy uczyć od nowa...
Zmienili trochę sterowanie, teraz zmienia się zawodnika Q (przedtem S), lobuje Z+D (przedtem Q+D)... Trochę to wkurza, bo trzeba się pewnych rzeczy uczyć od nowa...
Wystarczy to zmienić w ustawieniach.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Straszny żal z tą całą Fifą. Praktycznie w ogóle się nie zmieniła. Grafika tylko troszeczkę zmodyfikowana. Sterowanie badziewne, grywalność, jak w pokemony na emulatorze. Nie polecam, zdecydowanie.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 22:52
Najlepsza była pierwsza FIFA, jeszcze hulała na Amidze, oraz World Cup 1998, ta miała największą grywalność. Większość dzisiejszych gier to gnioty, dużo bajerów, "piękna grafika", a człowiek marzy, żeby odpalić Sensible czy Goal!
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Wystarczy to zmienić w ustawieniach.
nie jest to prawdą
jak nie wiesz to się nie wypowiadaj...
co do FIFY to podoba mi się opcja "zostań gwiazdą"
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum