Nawet nawet ta fifka. ale moim zdaniem zamiast tych dennych komentarzy powinni byc Roman Kolton i Mateusz Borek. Bylo by owiele lepiej. Ale gra mi sie podoba i teraz viagle w nia gram.
Robiliscie juz jakies transfery do waszych klubow?? Ja do Chelsea Londy sciaglem Leo Messi za 44 mln euro i gra wysmienicie.
No jesli chodzi o robienie transferow to bys musial sobie ustalic ile mozesz ywdac.. mzesz dodac troche za zawodnika i za jego wynagrodzenie. Mi sie udalo juz sprowadzic do Chelsea kilku klasowych zawodnikow.
Fifa 07 wymiata. Najlepsza ze wszystkich które dane mi było zagrać. Komentarze jak to komenatrze. WŁodek i Darek dają czasami powody do śmiechu ale i tak jest lepiej niż w nowym PES-ie
No w Pesie może komentarz nie zadobry ale i tak Pes jest lepszą grą a to było wiadome że będzie zwalony komentarz w Pes 6 bo poraz pierwszy taką rzecz w Pesie zrobili.
No ja sie nie zgodze dla mnie to było prawie to samo a wpadki tu i tu były i są np. Szaranowicz darł się GOOOOOOL jak się rozpoczynało z połowy po strzelonej bramce , a w PES 6 np. strzelisz wysoko nad bramką to mówią że prawie musło poprzeczki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum