No proszę. Popularność epulsa jest ogromna. Niemal wszyscy moi kumple i koleżanki mają tam konta. Ja też, ale nie wchodzę tam często i ogólnie nie przywiązuje do tego zbyt wielkiej wagi. Nick mam taki sam jak tutaj >> Michael900
Stosunek do tego mam podobny jak w filmie "Wszystko o Epuls.pl" na YouTubie Konto mam, ale zakładałem je tylko po to, żeby móc obejrzeć pewną bkowy profil robiony przez kumpli. Wchodzę tam może raz na miesiąc
Może powiedziane w sposób żartobliwy, ale prawdziwy. Dzieci, które zrobią wszystko, żeby tylko dostać "10". Lizanie d py każdemu - na każdej fotce piszą "Sweet focia Zapraszam do siebie" itp, nawet jeśli na fotce jest (dobrze ujęte w filmie ) Paszczur. Oczywiście, nie można tak o wszystkich powiedzieć, ale większość tego towarzystwa jest żałosna.
Wiem o czym mowisz... ale ja tak nie robie, nie zalezy mi na tym zeby miec pare cmokow itp. Szczerze mowiac wchodze tam zeby podgladac znajomych i dla e-klubow - bo calkiem spoko fora są.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum