ja tam wysyłam tylko wtedy jak mam jakieś zbędne pieniądze, a po drugie primo to na razie nie musze tego robic bo mam jeszcze z ~10 znaczków zagranicznych do wykorzystania
dziwie sie ziomkom to oszczedzaja na jedzeniu (chociazby by byly to nawet czipsy) , pamietajcie autografem sie nie najjecie
ja tam wysyłam tylko wtedy jak mam jakieś zbędne pieniądze, a po drugie primo to na razie nie musze tego robic bo mam jeszcze z ~10 znaczków zagranicznych do wykorzystania
dziwie sie ziomkom to oszczedzaja na jedzeniu (chociazby by byly to nawet czipsy) , pamietajcie autografem sie nie najjecie
Jak masz powtórkę możesz sprzedać
Na 3 Chleby będzie
Żart.
Ja sobie jedzenia nie odmawiam, bo po co? Po prostu mam oddzielone pieniądze na to i na to. Na listy przeznaczam 50 zł miesięcznie.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Ostatnio zmieniony przez mleko Sob Mar 21, 2009 22:31, w całości zmieniany 1 raz
sorry za odświeżanie tematu z przed 2 lat, ale tak sobie przeglądałem i napiszę o sobie :
wcześniej gdy miałem choćby kilka złotych kieszonkowego, to kupowałem słodycze i traciłem na nie pieniądze i tyłem i tyłem....
W połowie stycznia tego roku postanowiłem - koniec ze słodyczami. Od tamtej pory się odchudzam, a każdy wolny grosz wydaję na listy.
Tym sposobem wysłałem już jakieś 10 listów. Czuję się lepiej i do tego mogę wysyłać więcej listów, fajnie, co nie ?
[ Komentarz dodany przez: Nicolas: Sob Lut 05, 2011 5:36 pm ]
Niesamowita historia z morałem!
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 19:58
MateuszC napisał/a:
Od tamtej pory się odchudzam, a każdy wolny grosz wydaję na listy.
Tym sposobem wysłałem już jakieś 10 listów.
A ile schudłeś?
Ja też wysyłam listy odmawiając sobie Paluszków Lubelskich solonych.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Ja wczoraj (albo to było już dzisiaj?) odmówiłem sobie jednej kolejki :-/ Ostatnio kilka książek i listów poszło w świat, więc trzeba niestety zacisnąć pasa. Poza tym muszę zrezygnować z wyjazdu do Katowic na rzecz wyprawy do Kędzierzyna.
ja jakiś miesiąc temu odmówiłem sobie paczki papierosów i wysłałem trzy listy. na dwa dostałem odpowiedź. to się nazywa myśl - a) jestem zdrowszy o całą jedną paczkę szlugów, b) mam autograf Raula. ;-)
ja tam tak robie, ze jak dostaje kasę na urodziny i imieniny, to pierwsza rzecz idzie to na nowe korki nike, które wyjdą najnowsze, a reszta ( zależy od tego ile dostanę, ale zazwyczaj dużo zostaje) idzie na listy i odkładam tak, żeby raz wysłac 30 listow i miec spokoj przez 3 mmiechy i tak wychodzi co 2/3 miechy 30 listow.
[ Komentarz dodany przez: Nicolas: Sob Lut 12, 2011 9:34 pm ]
Ciekawy sposób Ty w ciągu pół roku wysyłasz więcej niż ja w ciągu ponad roku ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum