Wysłany: Nie Sty 07, 2007 18:56 Wasze marzenia kolekcjonerskie
Moim marzeniem jako kolekcjoner jest poprostu codziennie dostawać jakąś paczkę. Mniej ważne od kogo ona jest i co w niej się znajduje. Ważne, żeby wogóle coś przychodziło
Ja tak jak koledzy wyżej... Od dość dawna nic nie dostaje, z pojedynczymi przypadkami... Dla kolekcjonera jest niezręczna sytuacja... Ja mam 82 paczki(chyba bo nie wiem czy wszystkie mam w jednym miejscu). Czekam na kolejne. Chciałbym dostawać takie fajne pamiątki Chyba każdy wie jakie to... Po prostu to się wie i już...
Acha! Ważne żeby było ich dużooooooooooo!!!! To jest właśnie fajne w pamiątkowaniu.
ja tez nie jestem zbyto orginalny i napisze jak koledzy ze chcialbym dostawac chociaz jedna paczke dziennie. a najbardziej marze zeby dostac koszulke od barcy. to bylby dopiero wypas.
Moim marzeniem jest oczywiście dostanie dużejjj liczby paczek. Ale najbardziej marzę o tym, aby dostać paczkę drużyny z Anfield Road, czyli od Liverpoolu. Wysłałam już do nich list. Mam nadzieję, że kiedyś coś mi przyślę. Nie muszę dostac jakieś dużej paczki. Jest to moja najukochańsza drużyna i dla mnie liczy się gest Tak więc będę czekać. Jestem cierpliwa.
ostatnio moje marzenie sie spelnilo. Dostalem od pewnego klubu koszulke a na niej byly grafy wszystkich zawodnikow. nie pytajcie co to za klub bo i tak nie powiem:D
Moje marzenie czuję, że jest już w drodze. Nie jest zbyt wyszukane... Autograf Davida Villi z dedykacją... Napisałem obszerny list do Davida, teraz czekam na skutek. Oby coś przyszło...!
Zinedine Zidane ten graf to by bylo cudo! od zawsze jestem jego fanem oraz tez Hajty ale juz od Hajty otrzymalem! Z grafa Pele tez bym byl w niebo wziety!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum