Wysłany: Wto Paź 03, 2006 19:25 W czym trzymacie swoje pamiątki?
Witam!
Pytanie tak w temacie! Chodzi mi mianowicie gdzie, lub w czym trzymacie swoje pamiątki! Słyszałem, że niektórzy trzymają swoje pamiątki oddzielnie: tj. odznaki w czymś tam, karty z oryginalnymi grafami w czymś tam itd. Ja trzymałem wszystkie swoje pamiątki w segregatorze, lecz po pewnym czasie zaczęły się w nim nie mieścić. Zacząłem się zastanawiać czy podzielić te pamiątki tak ja wyżej zaznaczyłem, czyli np. odznaki w pudełku itd., czy może jakoś inaczej?
Zapraszam wszystkich do wypowiedzi, odpowiedzi i sugestii związanych z tym zagadnieniem!!!
Ja z początku w kopertach w szufladzie, potem już szuflada za mała, więc wszystko (jeszcze w kopertach), trzymałem na biurku, potem przełożyłem na stół. Trzy dni temu natomiast wyjąłem wszystko z kopert, najładniejsze koperty zostawiłem, a pamiątki ładnie sobie leżą na biurku .
Ja trzymam swoje autografy w segregatorze tz. autografy pilkarzy w barwach polskich zespolow w jednym segregatorze a zdjecia z autografami pilkarzy w barwach zagranicznych trzymam w drugim segregatorze. We folijce mam wlozona kartke papiery i rogi wyciete na autograf. Super to wyglada. Bilety trzymam w folijkach a odznaki na takiej gabce.
Ja tam wszystko trzymam w kartonie napewno niedługo będe musiał się zaopatrzec w segregator na zdęcia itp. ale narazie jestem początkujący więc nie ma po co się spieszyc
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 11:15
ja trzymałem pamiątki w teczce (okazała sie pozniej za mała) teraz trzymam w pudle ale mam w planach założenie segregatora bo pudlo robi sie za małe (52 pamiątki )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum