chyba żartujesz tyle autografów, wśród których są podpisy takich zawodników jak choćby Benzema, Engelaar, Ilić, van der Sar, Fabiański, Baros, Berbatov za 50 zł? ci których wymieniłem są warci razem wg mnie dość grubo ponad 50 zł, a ty piszesz, że za całość tyle.
ja nie wycenie za ile całość, lepiej będzie jakbyś pytał o pojedyńcze okazy.
Wencio chyba specjalnie powiedział 50 zł, bo za tyle pewnie chciał je od Oleja kupić Taka kwota za ponad 80 grafów? Sami oceńcie Ja bym policzył na oko średnio 8 zł za jeden autograf (są gorsze, są lepsze) 80x8zł = 640 zł
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 15:20
Michael900 napisał/a:
Ja bym policzył na oko średnio 8 zł za jeden autograf (są gorsze, są lepsze) 80x8zł = 640 zł
Bez przesady, myślę, że tak 250-300 zł, bo nikt nie da 8 zł za większość z tych autografów (Aachen, Leverkusen, Red Bull, Aue, Łęczna), za ponad 8 zł to tu są:
Artur Wichniarek (Arminia Bielefeld)
Dimitar Berbatov (Bayer Leverkusen)
Lothar Matthaus (Bayern Monachium)
Zlatko Zahovic (Benfica Lizbona)
Petr Cech (Czechy)
Milan Baros (Czechy)
Piotr Nowak (DC United)
Adrian Sikora (Groclin Grodzisk Wlkp.)
Edwin Van der Sar (Manchester United)
Łukasz Fabiański (Legia Warszawa)
Karim Benzema (Olimpique Lyon)
Cristian Zaccardo (Wolfsburg)
czyli z 15%, a jest wiele, za których bym nie dał nawet 1 zł.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Zgodzę się tu z Alojzym. Większość jest mniej warta niż 8 zł. Są oczywiście wyjątki. Myślę, że 300 zł to max jaki za wszystko można wyciągnąć. Chyba, że trafi się na kogoś kto naprawdę się nie zna i będzie płacił słono za to wszystko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum