Ja mam oryginalny plakat oryginalny i ogromny Ajaxu Amsterdam
Jeden bardzo duży plakat Lechii Gdańsk z grafami Rybskiego I Kapsy, te same grafy także na plakacie a5 Lechii.
Do tego 3 plakaty bodajże a3 z okazji awansu Gks Wybrzeże do Polskiej Eligi ( na jednym grafy Mirka Jabłońskiego,Krzyśka J.,Marcela Szymko i Andrieja Kobrina oraz Dawida Cieślewicza.
Ja nigdy tak nie robiłem, choć domyślam się, że niektórzy coś takiego praktykują.
Ja na tablicy korkowej mam cztery plakaty i kalendarz. Trzy plakaty są z nadrukami, a jeden z oprawą Widzewa w Poznaniu, kalendarz również związany ze sportem a dokładniej z Robertem Kubicą. Skromnie, ale w zupełności wystarcza.
Kolega wysyłał plakat do Krzynówka jeszcze kiedyś na Bayer to mu podpisał i odesłał. I całej drużyny też wysyłał do Bayeru to też podpisali i odesłali.
Profil: Autografy piłkarzy
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 06:01
Ja wysyłałem plakat do Krzynówka jeszcze kiedyś na Bayer to mi podpisał i odesłał. I całej drużyny też wysyłałem do Bayeru to też podpisali i odesłali.
Ja przed zbieraniem autografów zbierałem plakaty z piłkarskich gazet.Mam ich około 400 sztuk.Jeśli jest ktoś chętny mogę sprzedać całą kolekcję tych plakatów.Chętni niech piszą PW lub GG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum