moją perełką jest niewątpliwie oryginalny autograf Romario, ktory zdobyłem fuksem, a takze autograf Adama Małysza, który zdobyłem osobiscie na meczu Skoczkowie-Artysci 8 maja 2004 roku
Ostatnio zmieniony przez lukasek92 Sob Cze 09, 2007 22:30, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy piłkarzy polskiej ligi
Kolekcjoner od: kwiecień 2004
Wiek: 20 Dołączył: 28 Sty 2007 Posty: 254 Skąd: Pabianice
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 10:35
Ciekawsze w mojej kolekcji i takie, których raczej nie widziałem u innych to:
Bradley Carnell-uczestnik MS 2002 z reprezentacja RPA
Siergiej Szypowski-najlepszy zagraniczny bramkarz w historii polskiej ligi, prawie 200 występów w ekstraklasie. Legenda Hutnika Kraków.
Alfredo Riedl-Siwetny byly gracz i trener za duzo by pisac o jego osiagnieciach:P
Duszan Radolsky
Bruno Labbadia- 328 mecze i 103 bramki w Bundeslidze,229 mecze i 101 bramek w 2 Bundeslidze,2 krotny mistrz niemiec,1 raz puchar niemiec i jeden raz wicemistrz niemiec.2 mecze w Reprezentacji.
Seo Jung-Won-Uczestnik MS 1994 i 1998, wicemistrz austrii
To te mniej spotykane moim zdaniem.
A poza tym ciekawe tez sa:
Atobelli, Alessandro
Brattbakk, Martin Harald
Dudek, Jerzy
Fontaine, Just
Furtok, Jan
Hassler, Thomas
James, David
Kirsten, Ulf
Kowalik, Jerzy
Nerlinger, Christian
Overath, Wolfgang
Partyka, Bartosz
Robakiewicz, Zbigniew
Ravelli, Thomas
Skrzypek, Pawel
Stranzl, Martin
Swierczewski, Piotr
Szulik, Marcin
Van Hooijdonk, Pierre
Hoftun,Erik
Varela, Gustavo
Waldoch, Tomasz
Wiltord, Sylvain
Zenden, Bolo
Zytko, Mateusz
Oczywiscie to tylko moje zdanie
_________________ Zapraszam do obejrzenia mojej kolekcji, która znajduje się tu:
zalezy dla kogo co jest dobre. pare grafow mam fajnych. ale chyba moja perelka jest koszuka pewnej europejskiej druzyny pilkarskiej. (oryginalna) bardzo sie z niej ciesze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum