Ciekawi mnie czy ktoś już wam odmówił złożenia autografu? (oczywiście chodzi mi tu o spotkanie piłkarza osobiście)
U mnie wygląda to tak:
- Emanuel Adebayor
- Patrick Vieira
- Yaya Toure
- Ludovic Giuly
- Jerome Rothen
- Bastian Schweinsteiger (ale pewnie tylko dla tego, ze był oblegany przez masę kibiców Bayernu)
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Czw Paź 28, 2010 11:31
-Jason Culina
-Lucas Neill (drugie foto)
-właściwie cała drużyna Tottenhamu Hotspur (np. Modrić, Gomes), którzy dostali polecenie od trenera, że nie mogą dawać autografów, bo koncentrują się przed meczem
Chyba tyle.
Ostatnio zmieniony przez gelu Czw Paź 28, 2010 11:40, w całości zmieniany 1 raz
-Jason Culina
-Lucas Neill (drugie foto)
-właściwie cała drużyna Tottenhamu Hotspur (np. Modrić, Gomes), którzy dostali polecenie od trenera, że nie mogą dawać autografów, bo koncentrują się przed meczem
Chyba tyle.
a Sam trener dał
[ Komentarz dodany przez: gelu: Czw Paź 28, 2010 12:40 pm ]
No, oprócz Juande Ramosa .
Całe szczęście u Mnie wszyscy zawsze podpisywali, czy to polskie drużyny ligowe czy to zagraniczne (akurat była tylko jedna w moim wypadku) .Jednakże czasami zdarzało się że piłkarze mówili tekst typu ,,po meczu'' bądź ,,potem'' .Ostatnio nawet miałem taki przypadek : w przerwie meczu w ramach Okręgowego PP Perspektywa- O.Zambrów podszedłem po podpis do Mariusza Dzienisa, odpowiedział tekstem ,,potem'' i usiadł na palecie po kostce brukowej, widać było że żal go w dupę ściska że przyszło mu grać przeciw Perpie, na dodatek do przerwy remisując 2-2 .Ostatecznie skończyło się 6-2 dla gości, po zakończonym spotkaniu powtórnie udałem się z stronę byłego ekstraklasowicza, podpisał wszystko bez problemu i przeprosił że nie mógł tego zrobić w przerwie .
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 10:35
mateqi napisał/a:
Krzysztof Wierzba
Ten pan uważa, że nie jest piłkarzem i nie powinno się od ludzi jego pokroju brać autografu.
Po części ma rację
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum