Ja dzisiaj dostałem znowu od Rep. Czech . mam pyt - co to za drużyna Phonak ? Lub jeżeli to vnie drużyna to co ? bo nie wiem co do nich wysłac. Please odp
gigant
Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 17:34
Jarek napisał/a:
Ja dzisiaj dostałem znowu od Rep. Czech . mam pyt - co to za drużyna Phonak ? Lub jeżeli to vnie drużyna to co ? bo nie wiem co do nich wysłac. Please odp
Phonak to ekipa kolarska. Została rozwiązana wraz z końcem ubiegłego sezonu.
*Langteam:2 zdiecia(takie z aparatu) jedno tego co wygral Tour de Pologne a drugie Czeslawa Langa z grafem.
*Miedzynarodowa Federacja Gimnastyczna:Ksiazka duza 100 stron,taki fajny duzy notatnik cos okolo 50 stron(zapisuje w nim do kogo wyslalem maile),2 naklejki...
Dzis jest rowny miesiac jak zaczalem kolekcjonowac pamiatki:
Dzisiaj dostałem 2 (może coś jeszcze u Babci jest )
- Detroit Pistons : papierową figurkę taką jak Wy Bena Wallace, naklejka gracza z numerem #22, 2 terminarzyki 2005-2006, 2 terminarzyki 2006-2007, takie na szybę co można potem odkleić nalepki (2), Taka dość duża karta jakiegoś zawodnika z nadrukowanym autografem, list i nieśmiertelnik (mail),
- 2 raz od Niemieckiej Federacji Piłki Ręcznej : 2 naklejki jedna z okazji Mistrzostw Świata, a druga Bundesliga, karta żeńskiej reprezentacji i A4 męskiej reprezentacji. Wysłałem do nich mail dawno temu dostałem odpowiedź też dawno temu, a teraz druga przesyłka raczej po tamtym mailu, bo nie przypominam sobie, żebym wysłał 2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum