-Detroit Pistons(nieśmiertelnik,wkładka w książke,list,jakieś 4 mini książeczki(niby).2plakaty a4 z autografem,naklejka z koszykarzem,i 2 duże naklejki na szybe
-Start Stallen(3 karty zawdoników,odznaka,foto składu z autografami(druki),naklejka stroju,3 tatułaże te same)
i znów dostałem od START a pisałem 1(odznaka i foto ze składem
Dzis moj najlepszy dzien....razem 12 przesylek....9 przyszly dzis a 3 sie nie miescily w piatek w skrzynke i zostawili na poczcie i dzis sobie odebralem....no to tak
1.World Curling Federation:odznaka
2.Pewna Federacja(paczka wazyla z 2 kilo):ksiazka 230 stron, druga ksiazka 150 stron, trzecia ksiazka(mala) 200 stron, 4 ksiazka(mala) 50 stron, fajna smycz,2 odznaki,2 odznaki (spinki),list z podziekowaniami.
3.Pewna Federacja(to jest juz od nich 2 paczka a wyslalem 1 maila ....ale sa w niej calkiem inne pamiatki...przyszlo to w takiej kopercie ze nie wiedzialem nawet ze wogole taka duza istnieje:wielki plakat,wielka kasiazka 52 strony, druga wielka ksiazka 20 stron, trzecia ksiazka troche mniejsza 40 stron, 4 ksiazka mala 35 stron, 5 ksiazka mala 35 stron,list z podziekowaniami
4.Miedzynarodowa Federacja Sportow Strzeleckich(ISSF):odznaka,3naklejki,4 tarcze do strzelania(papierowe),wydrukowany mail co do nich wyslalem i na nim podziekowania pisane recznie.
5.Sevilla:proporczyk,odznaka,list z podziekowaniami
8.New York Yankes:schedule,6 duzych naklejek, fajny duzy brelok,magnez
9.Handball World Champions Germany 2007:bardzo duza i gruba ksiazka 110 stron(paczka nadeszla w stanie uszkodzonym-rozerwana ) jak ktos cos od nich dostal to niech napisze czy dostal jeszcze cos oprocz ksiazki....bo mi sie wydaje ze kiedys ktos od nich dostal ksiazke i odznake...
10.Miasto:rozkladana ksiazeczka(w niej rowniez mapa),ksiazka 80 strron(fajny format), druga ksiazka 40 stron.
11.Miasto:wielka skiazka 40 stron,duza rozkladana mapa a z drugiej strony miejsca do ktorych warto zawitac,druga wielka rozkladana mapa a z drugiej strony zabytki,2 dlugie naklejki,list z podziekowaniami
12.Miasto(kto wie jaki nie pisac na forum):wielka ksiazka 20 stron, 2 ksiazka bardzo fajna duzo fajnych obrazkow z zabytkami 30 stron,2 duze pocztowki,2 srednie pocztowki,12 naklejek kwadratowych,1 naklejka taka fajna okragla,smycz,serduszko do powieszenia na plecak-odblask,odznaka,dlugopis,fajny otwieracz do piwa,list z podziekowaniami pisany recznie tym dlugopisem co mi wyslali,to cos co sie do koszykow wklada :-D
Zaczalem zbierac 13 stycznia wiec juz prawie miesiac:razem 36 przesylek :-D
Dodane po 9 minutach:
Matti napisał/a:
Klub piłkarski-3 grafy o ktore prosilem
Klub pilkarski-odznaka
klub pilkarski-program meczowy
pisze jak inni ot co :cool:
Tylko inni ukrywaja nazwe klubow lub miast jak dostana cos bardzo fajnego a nie tak jak ty np. program meczowy....jak kazdy by ukrywal nazwe klubow lub miast od ktorych dostal nawet najmniejsza rzecz to to forum by sensu nie mialo.... :-D
Nie koniecznie. To forum nie jest tylko po to, żeby ludzie pisali co dostali, a inni wysyłali do nich maile, bo napewno cośdostaną. Jest jeszcze wiele innych ciekawych działów i tematów. A po za tym jeśli ktoś nie chce podawać od kogo dostał list to go zostawcie w spokoju! Jego wola. Powinniście mu dziękować, że będzie chciał wymienić się za informacje na PW. /Michael900
Wiem wiem ze jest jeszcze wiele ciekawych dzialow ale ten jest najbardziej popularny :-D ale jak ktos dostanie program meczowy to nie jest to na tyle cenna rzecz zeby nie napisac od kogo go dostal.....rozumiem jak by mu Barca czy Real :-D :-D :-D wyslal ten program ....niech juz nie przesadza :-)
Przesadzasz to tutaj ty. Cieszyć się trzeba ze wszystkiego, nawet z tego, że klub o tobie pamiętał i wysłał ci choćby list z podziękowaniami. Osoba, która niechce powiedzieć od kogo coś dostała po prostu szanuje ten klub i specjalnie nie podaje od kogo dostała, żeby potem ten klub nie został zasypany 1000 maili.
Skoro dostal 3 przesylki a nie napisal nawet jednej od kogo dostal to po co pisze to na forum??? rozumiem jakby napisal chociaz jedna przesylke od kogo dostal ....ale w takim przypadku ten post byl niepotrzebny
Ostatnio zmieniony przez Mourinho Pon Lut 12, 2007 19:44, w całości zmieniany 4 razy
gigant
Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
IK Start - odznaka, 4 karty, plakat z nadrukami grafów i naklejki
Ditroit Pistons: nieśmiertelnik, figurka (chyba z jakiegoś metalu) 4 duże karty zawodników (na jednej oryginalny autograf na innych nadruki), list i naklejki,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum