taką dużą dmuchaną rękawicę(mają takie kibice na meczu), taki długi dmuchany... nie wiem jak to powiedzieć... patyk? Taki na 2 metry i nie wiem czy nie dłuższy, odznake, folie ochronną przed deszczem(niestety w barwach ich teamu (różowe )), ileś kart(nie zdążyłem policzyć ile) czarno-białych ich zawodników i książeczke(nie zdążyłem przejrzeć bo 10 min temu dostałem paczke ok. 16:00). Dostałem jeszcze taką małą karteczke z pozdrowieniami. Dostałem to po mailu!
A drugi list to od Cezarego Zamany: karta z oryginalnym autografem.
Pierwszą paczkę przywiózł paczkowóz(ja tak to nazywam), bo była za ciężka dla listonosza. Była duża koperta z tektury z logiem z tyłu UPS, a w środku właściwy list.
Mam prośbę!
Nie zawalajcie ich teraz z tego powodu mailami, bo przestaną wogóle przesyłać! Wyślecie 1 maila to macie takie same szanse! Ja wysłałem też 1 i mi przyszło! Nie wiem kiedy wysłałem, bo wysłałem z ich oficjalnej strony! Nie łamcie mojej prośby!!
Dostałem odpowiedź od Middlesborough. Przysłali mi e-malilem całą historię klubu, dane wszystkich zawodników, rok po roku które miejsce itp. Jak narazie to moja pierwsza paczka
Dziś dostałem od ARISU SALONIKI po liście zwykłym ( przypinka, list, autograf - nadruk )
T-Mobile jest to jednocześnie sponsor jak i nazwa grupy kolarskiej.....podobnie jest z innymi klubami np. dawna AMICA Wronki, BAYER Leverkusen itd.......zresztą drużyna nie jest sponsorowana przez Deutsche Telekom tylko należy do Deutsche Telekom T-Mobile
_________________ W sprawie adresów NIE PISAĆ!! bo i tak nie oddam
Ja dziś dostałem zdjęcie z autografem Timo Hildebranda na pocztówce w barwach Reprezentacji Niemiec. Pisalem list tradycyjny na klub(w liscie dolaczylem foto do listu)
A ja kilka dni temu dostałem od New York Yankes: ołówek, 2 naklejki z logo, dużą kartę zawodnika, magnez na lodówkę, 10 małych kart zawodników, breloczek.
zaczynamy od paczki od klubu od ktorego chyba nikt z tego forum nie dostal jeszcz a mianowice Pogoń Szczecin! wyslalem do nich list i zwrotny znaczek i przyslali mi sredni plakat - zapowiedz meczu Pogon - Legia (napisalem ze jestem z Warszawy) i trzy bilety a wlasciwie nadruki na bialym papierze dokladnie takie jak bilety...
druga paczuszka - PZPN wyslali mi dwustronnyproporczyk - po jednej stronie logo PZPN a po drugiej Polska i nakljeke z logiem i odznake-przypinke. po liscie
trzecia paczuszka - Gornik Leczna - druga porcja roznych pamiatek od Pana z Łęcznej, w zamian wysyłam mu dwie odznaki z Haify...
i to tyle na dzis dziekuje...
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum