Ja dzisiaj dostałem to samo. Tyle, ze bez odznaki. Na liście była naklejka "Przesyłka uszkodzona" więc baaardzo prowdopodobne, że ktoś po prostu bezczelnie otworzył list i zabrał sobie ją
I na koniec najlepsze - paczka od pewnej amerykańskiej federacji hokejowej, której nazwy nie będę wymieniał. Paczka została wysłana przez pewną bardzo miłą Panią o imieniu Kimberly z która korespondowałem przez pewien czas A więc tak:
- świetny T-shirt z logo drużyny
- 2 wielkie magnesy-kalendarze
- list od ww. pani
- wizytówka
- 2 arkusze tatuaży drużyn ligowych
- arkusz tatuaży innej drużyny
- świecący gadżet z logo zespołu, coś w stylu wisiorka - świeci na 3 różne
sposoby
- 2 krążki hokejowe
Moja 25 paczka z czego w tym tygodniu dostałem ich 11, rekord
Czemu nie możesz napisać?? Jak już coś piszesz to pisz od kogo, a nie robić innym nadzieje (np. mnie )
/forzajuve1810
@forzajuve1810 - sorry, ale nie chce żeby zwaliło się tej osobie na głowę 200 listów z prośbą o upominki, zrozum
Chłopcze dlugo nie pożyjesz jak masz takie nastawienie, kazdy mowi od kogo, pomaga a ty chcesz zachowac dla siebie.
- Rochus Milich - były nazista:D jedyny żyjące adiutant Hitlera, siedział z nim w schronie w Berlinie w ostatnich dniach wojny. - 2 grafy - po liście trad
- Jaak Lipso - były koszykarz estoński, w 1968 roku z drużyną ZSRR zdobył brązowy medal olimpijski ( dla tych co niewiedzą, grał w ZSRR ponieważ Estonia wtedy nie istniała:D ). - 1 graf z dedykacją - po liście trad
- FC Nuernberg - autograf Marka Mintala i trenera - po liście trad
Co do postu powyżej, to proszę nie zadawać tutaj pytań
_________________ W sprawie adresów NIE PISAĆ!! bo i tak nie oddam
1. Los Angeles Kings - 2 harmonogramy spotkań, kartka z dedykacja [18.12.06]
2. NOC Luxemburg - odznaka [22.12.06]
3. Badminton England - odznaka, dedykacja [19.12.06]
4. FC Ipswich Town - zdjęcie całej drużyny, list [2712.06]
5. City of Austin - Austin Official Visitor Guide, reklamówka, smycz, długopis, magnes, Austin Wildflower Mixture , 2szt. "szarpadeł do gitary" nie wiem jak to inaczej nazwac , gąbka z logo miasta która po włożeniu do wody zwiększa swą objętość, notesik [22.12.06]
6. Manchester Phoenix - ulotka, dedykacja, plakat, wielki 70cm super proporczyk drużyny [20.12.06]
7. Seattle Mariners - harmonogram spotkań, naklejka na szybę, arkusz naklejek (10szt.), dedykacja, plakat ballpark'u, 6 kart zawodników. [19.12.06]
1. Los Angeles Kings - 2 harmonogramy spotkań, kartka z dedykacja
2. NOC Luxemburg - odznaka
3. Badminton England - odznaka, dedykacja
4. FC Ipswich Town - zdjęcie całej drużyny, list
5. City of Austin - Austin Official Visitor Guide, reklamówka, smycz, długopis, magnes, Austin Wildflower Mixture , 2szt. "szarpadeł do gitary" nie wiem jak to inaczej nazwac , gąbka z logo miasta która po włożeniu do wody zwiększa swą objętość, notesik
6. Manchester Phoenix - ulotka, dedykacja, plakat, wielki 70cm super proporczyk drużyny
7. Seattle Mariners - harmonogram spotkań, naklejka na szybę, arkusz naklejek (10szt.), dedykacja, plakat ballpark'u, 6 kart zawodników.
Co do kurtki to sam bylem zaskoczony w paczce była zapakowana w zasuwaną saszetkę oraz w ochronna folię. Co do Austin po prostu napisałem czy mogliby mi wysłać jakieś pamiątki z ich miasta, jak widać mogli
Jak długo czekałeś??
/forzajuve1810
Dopisze do poprzedniego posta daty ze stempla pocztowego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum