Ogłoszenie 

Sukienki Obsluga informatyczna firm outsourcing

Poprzedni temat «» Następny temat
Obfity rok dla kolekcjonerów
Autor Wiadomość
matihiphop 

Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2009-05
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 19:01   Obfity rok dla kolekcjonerów

Który rok waszym zdaniem może być rekordowym w ilości zebranych sygnatur? Moim zdaniem może to być 2012. Jeżeli uda się zorganizować EURO to wtedy przyjedzie wiele znanych piłkarzy. Będzie co zbierać.

\"Powiedziałem słowa \"I Quit\" ponieważ mojemu życiu zagrażało niebezpieczeństwo\" Dave Bautista

Sawik 

Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 19:04   

A czy będą jakieś prezentacje drużyn z Europy?

Unkas 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 19:10   

Udać się uda. Też uważam ten rok za bardzo ciekawy. Będę już wtedy najprawdopodobniej studentem i być może będę się uczył w jakimś większym mieście organizującym Euro (marzeniem jest Wrocław).

ferrari22 

Profil: Autografy - piłka nożna, F1
Kolekcjoner od: 2010-01
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 19:19   

A ja właśnie jestem przeciwnego zdania, gdyż będzie przyjeżdżało dużo kolekcjonerów i wtedy ustawią lepszą ochronę i nic nikt nie zbierze. Całe forum będzie podróżowało po autografy zobaczycie

Seleccion Uruguaya de Futbol
C'mon Chelsea!
,,One lubią jak je się złapie za tyłek"!!

H7 

Profil: autografy Pawła Wszołka
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 19:22   

ferrari22 napisał/a:
Całe forum będzie podróżowało po autografy

No, bo elita polskiego kolekcjonerstwa zbiera się właśnie na tym forum! :lol:

Skoro bez większego problemu dało się zbierać w Niemczech, skoro bez większego problemu dało się zbierać w Austrii i Szwajcarii, skoro bez większego problemu dało się zbierać w RPA, to nie widzę żadnego powodu, dla którego w Polsce i na Ukrainie byłoby to niemożliwe.

mic132 

Kolekcjoner od: 2009-02
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 19:23   

ci bardziej doświadczeni w zbieraniu grafów osobiście na pewno jakoś się dopchają.
And it makes me wonder."

kaka 

Wysłany: Pon Paź 11, 2010 19:51   

Cieszy mnie bliskość Poznania bo jest szansa ze wyjade tam.Jesli jednak nie uda mi sie pojechac do jakiegos miasta w ktorym bedzie euro to na bank pojade do osrodkow gdzie pilkarze będą mieszkac i trenowac podczas pobytu w Polsce.
mowilo sie kiedys o Policach [wersja super optymistyczna,raptem 20 minut autobusem]
a teraz bardziej o Ustroniu Morskim czy Kołobrzegu,takze nie jest najgorzej.

ferrari w rozmowie z pewnym pilkarzem napisał/a:
Zawsze kupuję Pana w Fifie

pulpet 

Profil: Autografy
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 20:01   

Dla mnie każdy rok jest obfity w zbieranie osobiście nie tylko to będzie 2012

Rodowity_Łomżanin 

Profil: autografy- PN, odznaki sportowe
Kolekcjoner od: grudzień 2005
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 20:39   

Ja kiedyś tam sobie trochę rozkminiałem, mianowicie to iż podczas EURO 2012 przejechałbym się do Gdańska i spróbował szczęścia .Nocowałbym u rodzinki, która mieszka dosyć blisko stadionu, więc może ,,gdańska elita'' przygarnęłaby mnie i z nią bym coś pozbierał <mrgreen> .

A tak nawiązując do tematu- nie rozczulam się jaki to może być rok, bo po pierwsze nie wiadomo czy jego dożyję, jak Bozia zdrówka da, po drugie to nigdy na tym nie myślałem, są rzeczy ważniejsze niż jakieś kolekcjonowanie autografów, więc co da los w tej dziedzinie to tak będzie .
Ostatnio zmieniony przez Rodowity_Łomżanin Pon Paź 11, 2010 20:40, w całości zmieniany 1 raz  

Rob 

Kolekcjoner od: 2000-02
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 21:09   

W Gdansku nie ma zadnej elity. Ale czasem przyjedzie ktos spoko do zebrania. <por>

Woland 

Wysłany: Sro Paź 13, 2010 19:29   

Można też próbować przy hotelach w których piłkarze będą nocować - a te mogą być rozsiane po całej Polsce. Ewentualnie tylnymi drzwiami - wiecie chyba co mam na myśli.
"Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."

Ro 

Wysłany: Sro Paź 13, 2010 20:35   

Lepiej jest trochę poszperać i sprawdzić, gdzie dana reprezentacja będzie miała swoją bazę.

Fler 

Profil: Autografy
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 20:41   

Nie będzie wcale tak łatwo jak wam się wydaje. Widziałem to co się działo w Niemczech i uwierzcie mi, ze ludzie z UEFY i ochroniarze będą utrudniali dostanie się do zawodników tak bardzo jak jest to tylko możliwe.

Gdy Brazylia była w Dortmundzie to 30 metrów od wejścia zostały postawione barierki i piłkarzy można było zobaczyć ale tylko przez lornetkę. Łatwiej było tylko o autografy Trynidadu i Tobago oraz inny egzotycznych drużyn.

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

Ro 

Wysłany: Sro Paź 13, 2010 20:53   

Wiadomo, że łatwo nie będzie, ale nie wierzę, że zespoły nie będą miały żadnych kart czy plakatów ze sobą, a jak nie, to trzeba będzie liczyć na uprzejmość ochroniarzy.

kaka 

Wysłany: Sro Paź 13, 2010 21:06   

gdy Kamerun przyjechał do Szczecina to za pozno dowiedzialem sie o otwartym treningu w Policach,na drugi dzien mieli trening w Szczecinie i mimo tego że gdy bylem pod stadionem ochroniarze nas wyrzucili,razem z kolegą chyba z godzine probowalismy wejsc na stadion.weszlismy,musielismy pokonac min. jakies zarosla,drzewa,stare bunkry,ploty,stary basen,i na prawde lekko nie bylo,nawet nie wiedzialem ze az taka trudnosc bedzie wejsc na ten stadion,no ale gdy juz ominelismy ochroniarzy,zarosla,ploty,baseny czy inne bunkry usiedlismy na stadionie bo akurat konczyl Kamerun i zaczynal Franek Smuda trening...ochorniarz podszedl,pogrozil zakazem stadionoiwym i wyrzucil nas ze stadionu...wszystko sie da,na prawde bedzie ciezko zlapac jakies czolowy reprezentacje ale nikt mi nie powie ze jest to nie mozliwe,na pewno jakis tam sposob bedzie.ale jeszcze sporo czasu do ojro wiec jest czas aby wszystko dokladnie przemslec i ogarnac

[ Komentarz dodany przez: Michael900: Czw Paź 14, 2010 3:25 pm ]
Fajnie piszesz, ale staraj się zaczynać zdanie z dużej litery. Używać spacji po znakach przystankowych, polskich znaków itd. bo ciężko się czyta...

Odpowiedz do tematu