Wysłany: Sro Lis 07, 2007 16:49 Naklejki do albumów
Dzisiaj wyszła pierwsza seria naklejek z piłkarzami grającymi w Lidze Mistrzów. W dzisiejszym wydaniu był również album... Ma ktoś z was zamiar to zbierać? Mi tata to kupił i czekam aż wróci z pracy, i dopiero wtedy opiszę swoje wrażenie...
Album z naklejkami jak każdy inny W Wyborczej pewnie dodadzą naklejki 2 razy i koniec A takie zbieranie jest strasznie drogie - 1,80zł bodajże za komplet (5, 6 naklejek).
Ja zbierałem naklejki Panini z MŚ 2006. Zebrałem jakieś 3/4 i poprzestałem. Może ktoś chce kupić?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
ja mam wszystkie te które były w gazecie wyborczej (wczorajsze i dzisiejsze) i kupiłem se jedną paczkę 5 naklejek w cenie 1.5 zł. Wie może ktoś czy jutro też będą? w gazecie wyborczej bo nigdzie nie wyczytałem tego ani na stronie anie w gazecie.
Ja też zakupiłem 2x numery z naklejkami z Gazetą Wyborczą + 10 paczek po 1,50.Ale chyba nie będe ich przyklejał do albumu będe je wysyłał do zawodników aby je podpisali.Oczywiście nie wszystkie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum