Wysłany: Nie Mar 14, 2010 10:04 Mapa Kolekcjonerów
Wiem,że jest temat spis kolekcjonerów ale pomyślałem, że założę taki temat myślę że warto go zrobić, ponieważ szybko można się dowiedzieć jaki kolekcjoner nieopodal ciebie mieszka w temacie proszę o dodawanie swoich miejscowości a najlepiej miejscowości oraz województwo a ja dodam je do mapy.Myślę, że nigdy takiego tematu nie było jak był to tylko usuńcie ten temat
http://maps.google.com/ma...7,14.128418&z=6
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Nie Mar 14, 2010 12:25, w całości zmieniany 4 razy
a jaka była za czasów PN?? wiem,że jest już podobny temat tylko tutaj chodzi o rozmieszczenie na mapie tz można szybko dowiedzieć się kto mieszka niedaleko ciebie.Niektórzy niewiedzą gdzie znajduje się dana miejscowość a takto może dowiedzieć się za pomocą mapy jak by ktoś chciał mi pomóc to pisać
Wystarczy podać miasto no bo jak będzie np: Poznań,Kraków,Warszawa,Gdańsk itp to każdy wie gdzie się znajduję a niekiedy ktoś nie mieszka w dużym mieście i teraz kłopot z odnalezieniem dlatego województwo
[ Dodano: Nie Mar 14, 2010 1:29 pm ]
nie ale tutaj nie chodzi o adres zamieszkania tylko o miasto w jakim mieszkacie a ja mieszkam w Sieradzu ale pineskę ustawiłem na stadionie bo tam znajduje się klub KS Warta Sieradz
[ Dodano: Nie Mar 14, 2010 1:33 pm ]
mapa powoli się zapełnia narazie 2 osoby
Ja myślę, że nie ma sensu, żebyście się tutaj wpisywali. Cała taka baza jest przecież w spisie kolekcjonerów. Jak chcesz się w to pobawić, to umieść właśnie znaczniki osób ze spisu.
[ Komentarz dodany przez: luki: Nie Mar 14, 2010 7:51 pm ]
Amen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum