Macie jakieś kryteria według których zbieracie autografy czy bierzecie wszystko jak leci? Jeśli chodzi o mnie, to by dany piłkarz zasłużył na miejsce w mym albumie musi spełnić przynajmniej jeden z poniższych warunków.
I. mecz w reprezentacji dowolnego kraju lub regionu
II. zdobycie jednego z europejskich pucharów bądź uczestnictwo w finale
III. mecz w lidze polskiej (Ekstraklasie)
IVa. kilkadziesiąt meczów w I (dawniej II) lidze polskiej
IVb. mecz w I (dawniej II) lidze polskiej w przypadku graczy zagranicznych i byłych piłkarzy Widzewa Łódź, ŁKS Łódź i UKS SMS Łódź
Va. znaczna (przynajmniej 100-150) ilość meczów w najwyższej lidze kraju zagranicznego, stojącego na co najmniej średnim poziomie piłkarskim
Vb. w przypadku Polaków mecz w najwyższej lidze dowolnego kraju zagranicznego
VI. uczestnictwo w juniorskich i młodzieżowych mistrzostwach kontynentu i świata
VII. kilka-kilkanaście występów w kadrze narodowej do lat 21
VIII. trener reprezentacji dowolnego kraju, trener dowolnego klubu polskiej Ekstraklasy
IX. "bycie" przez pewien okres w kadrze wielkiego klubu
A jak to u was jest, my deers? :>
Ostatnio zmieniony przez H7 Sob Cze 27, 2009 22:11, w całości zmieniany 1 raz
-Mistrzostwo jedenej z lepszych lig tudziez zdobycie Europejskiego Trofeum
-1 mecz w Lidze Polskiej
-Gra w wielkim klubie
-Reprezenanci kraju
-sukcesy w drużynach młodzieżowych
chyba wszystko
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum