Co to twoi rodzice bezrobotni, że mają czas na twoje Maile o 10 rano?
Akurat to nie powinno nikogo z forum interesować bo to jest jego prywatna sprawa. Niemniej jednak ronaldinho@ byś dał spokój rodzicom i na informatyce myślał o innych rzeczach niż jakieś autografy .
W sumie to ja sie uzaleznilem.nie koniecznie od kolekcjonerstwa,a od forum.siedze jak ten idiota na forum 13 godzin dziennie czasami,napinam sie,nikt mnie nie lubi i dostaje bany.
od kolekcjonerstwa autografow sie nie uzaleznilem.ale wysylam czasami listy.predzej mozna powiedziec ze uzaleznilem sie od szali,jak jakis nowy wzor wejdzie lece do sklepu.a jak w przerwie meczu z KSG poszedlem po szalik okolicznosciowy 'puchar jest nasz' i okazalo sie ze go nie ma...oj,ale bylo moja reakcja-tak sie wkurzylem.jednak w domu tata mi dal,bo tez byl na meczu a na stoisku z pamiatkami byl szybszy-jaka byla moja radosc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum