Wysłany: Sro Sie 06, 2008 11:27 Kolekcjonerzy Autografów a kolekcjonerzy biletów czy vlep
dziwi mnie że ktoś wogóle zabiera sie za grafy.przecierz nikomu nie da się udowodnić że autograf z allegro.pl czy ebay jest oryginalny.oczywiście grafy wysyąłne przez kluby w 99,9% oryginalne ale jakby ktos chciał sprzedac komuś autograf np. Ronaldinho to nie udowodni że jest oryginalny.inaczej jest z biletami-wtedy to na 100% wiadomo że mecz się odbył i jest fajna pamiątka.vlepy to samo-jest pewność 100% że została ona wydana przez grupę kibicowską.moje pytanie do Marta Pooma i innych kolekcjonerów autografów-dlaczego grafy??przecierz nikomu nie udowodnicie że to oryginał jak będziecie chcieli sprzedac.i ryzykujecie kupując autograf na allegro
pytanie do Marta Pooma i innych kolekcjonerów autografów-dlaczego grafy??przecierz nikomu nie udowodnicie że to oryginał jak będziecie chcieli sprzedac.i ryzykujecie kupując autograf na allegro
A jak ktos po prostu zbiera dla siebie, a nie po to, zeby sprzedawac?
przecierz nikomu nie da się udowodnić że autograf z allegro.pl czy ebay jest oryginalny
No nie, wszyscy na Allegro to podruby sprzedajom. Przecierz kogo obchodzom jacyś tam kolekcjonerzy?
piotras napisał/a:
oczywiście grafy wysyąłne przez kluby w 99,9% oryginalne ale jakby ktos chciał sprzedac komuś autograf np. Ronaldinho to nie udowodni że jest oryginalny
Przecież w klubach też pracują sekretarki i podrabiają!
piotras napisał/a:
inaczej jest z biletami-wtedy to na 100% wiadomo że mecz się odbył i jest fajna pamiątka
A jak ktoś np. wydrukuje bilet? Też nie masz pewności czy to na pewno oryginały.
piotras napisał/a:
vlepy to samo-jest pewność 100% że została ona wydana przez grupę kibicowską.
Jw.
piotras napisał/a:
przecierz nikomu nie udowodnicie że to oryginał jak będziecie chcieli sprzedac.i
Matheush-ale nie mówie żeby odrazu jak dostanie chciał sprzedawać tylko jak juz mu się znudzi kolekcjonerstwo to jak ktoś poprosi o dowód autentycznośc to go nie ma!!!
Mart-Poom-wyluzuj.....
Ostatnio zmieniony przez piotras Sro Sie 06, 2008 11:34, w całości zmieniany 1 raz
Matheush-ale nie mówie żeby odrazu jak dostanie chciał sprzedawać tylko jak juz mu się znudzi kolekcjonerstwo to jak ktoś poprosi o dowód autentycznośc to go nie ma!!!
Prawdziwemu kolekcjonerowi niepredko sie znudzi (jezeli w ogole tak sie stanie).
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 11:39
piotras napisał/a:
Alojzy-OCB?? przecierz naklejki są fajne...
Pewnie, że są fajne, nawet kilka mam - choć pewnie te "grupy kibicowskie", które je wydają, robią to w całkiem innym niż kolekcjonerstwo celu. Oprócz tego, sam mogę sobie takie vlepy wydać jakie mnie interesują - i co też będziesz je zbierał?
Każdy niech zbiera to co lubi. Ale jeśli z góry zakładasz, że to Ci się znudzi to raczej nie widzę sensu zaczynać.
[ Dodano: Sro Sie 06, 2008 12:41 pm ]
I może tak coś więcej niż "aha", bo nie mam dzisiaj w planie dawać ostrzeżeń.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 13:46 Re: Kolekcjonerzy Autografów a kolekcjonerzy biletów czy vle
piotras napisał/a:
vlepy to samo-jest pewność 100% że została ona wydana przez grupę kibicowską.
Wiem ze już tu nie pisze ale jak to zobaczyłem to mnie porostu dobiło. Jakie grupy kibicowskie człowieku!! Daj mi tydzień(max. 2) i wyposzczę na rynek np. vlepki Górnika Zabrze. Projekty zrobione w Photoshopie wysyłasz do firmy która się tym zajmuje i za jakiś tydzień dostajesz vlepy do domu!! Jak nie masz o czymś pojęcia to po co piszesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum