Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki serwer hp ml110

Poprzedni temat «» Następny temat
Kolekcjonerstwo umiera ?
Autor Wiadomość
Moch10200 

Profil: głównie grafy "ludzi" Lecha i Barcy
Kolekcjoner od: 2011.03
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 18:38   

Duzo ludzi co kolekcjonuje to nie wypowiada się na forum ale mysle ze kolekcjonerka trwa tylko tak jak poprzednik mówił że zawodnicy mniej odpisują,zwłaszcza ci starsi bo młodsi to się do tego palą (jeszcze).Kluby odpisują dosyć,nie ma co narazie jeszcze narzekać,pozdrawiam,miłego kolekcjonowania :)

pulpet 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 18:47   

Moch10200 napisał/a:
Duzo ludzi co kolekcjonuje to nie wypowiada się na forum ale mysle ze kolekcjonerka trwa tylko tak jak poprzednik mówił że zawodnicy mniej odpisują,zwłaszcza ci starsi bo młodsi to się do tego palą (jeszcze).Kluby odpisują dosyć,nie ma co narazie jeszcze narzekać,pozdrawiam,miłego kolekcjonowania :)

Jest na odwrót z tym odpisywaniem

Agresor 

Profil: Autografy.
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 18:35   

RvdV23 napisał/a:
Nie zgodzę się z pytaniem, ponieważ sam jestem nowy, tylko ludzie którzy się udzielali mieli po 21 - 22 lata tacy o których piszesz , teraz poszli na studia i może nie mają na to czasu i pieniędzy, ale są nowi tylko, że znowu wróciła moda na pamiątki klubowe a nie tylko autografy.

a tam, nie mają czasu i pieniędzy. czasu na studiach mam dużo, pieniądze się zawsze znajdą, tylko w moim przypadku nie mam już na to chęci. w ostatnich dwóch latach wysłałem łącznie trzy listy, trochę pokupowałem, zebrałem na zlotach. pamiątki otrzymane na bieżąco, a raczej w miarę bycia w rodzinnym mieście, zamieszczałem na fotopicu, który jednak pieprznął, więc nie mam parcia, by na siłę wrzucać autografy na np. picasaweb czy coś w tym stylu. obecnie wieczorem wolę obejrzeć jakiś film z dziewczyną z którą mieszkam, niż obrabiać fotki w fotoszopie i pisać listy. ;-)

a np. Jarek czy Darek też studiują i to poważniejsze kierunki niż ja, który od pół roku na zajęcia nie przyniósł nic poza krzyżówkami i jakoś uskuteczniają kolekcjonerstwo. jak się chce, to można!

Is this their moment? Beckham... into Sheringham...

and Solskjær has won it!

śmietana. 

Profil: autografy.
Kolekcjoner od: urodzenia.
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 19:37   

Agresor napisał/a:
a np. Jarek czy Darek też studiują i to poważniejsze kierunki niż ja, który od pół roku na zajęcia nie przyniósł nic poza krzyżówkami i jakoś uskuteczniają kolekcjonerstwo. jak się chce, to można!
a o mnie to już nie wspomnisz?

kilka mądrych zdań już tutaj padło, więc nie będę pisał za dużo. każdy z nas kolekcjonuje na własny sposób. ja podobnie jak Maciek (czyt. Agresoru) nie wysyłałem prawie w ogóle listów. większość zebrana osobiście, wymieniona lub zakupiona. aktualnie nie pokazuję tego na forum, bo po prostu nie chce mi się i tyle. po co komu wiedzieć, że dostałem autograf Cantony?

Agresor 

Profil: Autografy.
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 20:18   

śmietana. napisał/a:
a o mnie to już nie wspomnisz?

pisałem o poważnych kierunkach, przecież co ja Cię widzę to przed wydziałem, a nie na wydziale. ;-)

Is this their moment? Beckham... into Sheringham...

and Solskjær has won it!

Odpowiedz do tematu