Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki outsourcing

Poprzedni temat «» Następny temat
Kolekcjonerskie lipy
Autor Wiadomość
Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
  Wysłany: Sob Mar 14, 2009 08:43   Kolekcjonerskie lipy

No właśnie, jak sam temat wskazuje chodzi o największe kolekcjonerskie rozczarowania/zawody. Można pisać zarówno na temat nieodpisanego listu, na który robiliśmy sobie dużą nadzieję, jak i na przygotowania do osobistego zbierania grafów, a tu impreza odwołana. :mrgreen: Zapraszam do rozmowy <cwaniak>

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

ares 

Profil: autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: kwiecień 2008
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 09:06   

Może nie najlepszy przykład ale...

David Villa, gdy grał jeszcze w Realu Saragossa. Nie byłem wtedy jeszcze kolekcjonerem, ale zdarzyło mi się czasem to kogoś coś napisać. I tak wysłałem list, taki strasznie długi, i SASE, bo akurat miałem znaczek z Hiszpanii. I tak czekałem, czekałem... po pół roku przyszedł zwrot :(

No i ze świeższych rzeczy, list wysłany do Clebera na Wisłę w piątek, on trenuje z Terekiem Grozny już w poniedziałek... :(

Poszukuję autografów zawodników i zawodniczek Wisły Kraków!

Szczegóły: TUTAJ

pulpet 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 09:08   

Ja miałem tak z Lechem .Podobno każdemu odpisują ale mi np Stilic nie odpisał

edzio-e2 

Wysłany: Sob Mar 14, 2009 09:14   

Wiem że w byście się cieszyli, ale ja mam do dzisiaj niedosyt. Kiedy zbieraliśmy grafów pod hotelem FK Moskwa, miałem do zebrania z 17-18 autografów, niestety wróciłem tylko z 11 :cry: i to do tego bez grafy Blokhina, który nie dawał autografów i Kuznetsova, który mi uciekł i żeby jeszcze bardziej mnie dobić piłkarz na którego graf strasznie liczyłem nie przyjechał- Isaac Okoronkwo.

Ale cóż trzeba się cieszyć i z tych 11 ;)

ronnie10 

Wysłany: Sob Mar 14, 2009 09:17   

pulpet, też tak miałem z piłkarzami Lecha. Murawski, Bosacki, Stilić, Kotor, Reiss nie odpisali mi, a pisałem do nich jak zacząłem kolekcjonować grafy piłkarskie, no ale cóż. co zrobić ;] .

kremowka 

Wysłany: Sob Mar 14, 2009 09:20   

Ja tak mam z Legią psałem 2 razy w ciagu 3 miesięcy i dalej jest cicho a kazdy odnich dostaje po 2 tygodniach :cry:

mleko 

Profil: Autografy, Szaliki
Kolekcjoner od: Listopad 2008
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 09:28   

Paolo Maldini

Wysyłałem SASE, list napisany ręcznie na 2 strony na początku Października 2008. Do tej pory nie ma odpisu.

stoper 

Profil: autografy:głownie ROMA,pozniej lubiani gracze
Kolekcjoner od: IX 2008
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 10:39   

a ja... sase na Mexesa w pazdzierniku... :cry: tez recznie, co prawda nie byl tak dopracowane jak te co teraz pisze, ale...

22.07.1927 r.

Nowik 

Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: 2008(autografy)
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 10:42   

Dla mnie najświeższym zaowodem było to iż nie udało mi się zdobyc autografu Łukasza Trałki który obecnie gra w Poloni W. :(

Z takich naprawdę dużych to między innymi to że nie odpisał mi Cris Ronaldo po SASE,liście na całą stronę a4 mala czcionką i naprawdę ładnym rysunku Crisa nie odpisał mi,mimo iż upłynęło prawie 5 miesięcy.. :(

Kolejny ogromny chyba największy zawód to brak odpisu od Ikera Casillasa który jest moim ulubionym bramkarzem i bez wątpienia także idolem. Wysłałem do niego 2-3 miesiące temu list(także długi -od serca),2 ładne fotki oraz SAE. Liczyłem że może odpisze po liście nad ktorym naprawdę długo się ''produkowałem''aby był wręcz idealny.

Prawdopodobnie wynika to z tego iż mam strasznego pecha. Wielu ''pewniakow'' mi nie odpisało. Zawodów w kolekcjonerstwie u mnie było wiele... Na pewno należą do nich także Czeski związek pilki noznej(list z SAE z prośbą o graf Cecha i Rosicky-iego),Sir Alex Ferguson (list,Sae oraz wielke nadzieje...),Owen Hergreaves(oficjalna karta Manchesteru,SAE,list pisany ręcznie) itp. :(

Szkoda,szkoda.. Że nie wszystko w kolekcjonerstwie się udaję ;/

pulpet 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 10:48   

Nowik_gda napisał/a:
Dla mnie najświeższym zaowodem było to iż nie udało mi się zdobyc autografu Łukasza Trałki który obecnie gra w Poloni W. :(

Z takich naprawdę dużych to między innymi to że nie odpisał mi Cris Ronaldo po SASE,liście na całą stronę a4 mala czcionką i naprawdę ładnym rysunku Crisa nie odpisał mi,mimo iż upłynęło prawie 5 miesięcy.. :(

Kolejny ogromny chyba największy zawód to brak odpisu od Ikera Casillasa który jest moim ulubionym bramkarzem i bez wątpienia także idolem. Wysłałem do niego 2-3 miesiące temu list(także długi -od serca),2 ładne fotki oraz SAE. Liczyłem że może odpisze po liście nad ktorym naprawdę długo się ''produkowałem''aby był wręcz idealny.

Prawdopodobnie wynika to z tego iż mam strasznego pecha. Wielu ''pewniakow'' mi nie odpisało. Zawodów w kolekcjonerstwie u mnie było wiele... Na pewno należą do nich także Czeski związek pilki noznej(list z SAE z prośbą o graf Cecha i Rosicky-iego),Sir Alex Ferguson (list,Sae oraz wielke nadzieje...),Owen Hergreaves(oficjalna karta Manchesteru,SAE,list pisany ręcznie) itp. :(

Szkoda,szkoda.. Że nie wszystko w kolekcjonerstwie się udaję ;/

Ronaldo to nawet po Roku odpisuje a z Casilliasem każdy wie jak jest

wEncio 

Wysłany: Sob Mar 14, 2009 10:56   

A mi nie odpisał Geremi, bardzo liczyłem na jego podpis.

Nie odpisał mi także Luiz Felipe Scolari, wysłałem do niego list a 2 tygodnie później odszedł z Chelsea. No cóż, szkoda. . .

gelu 

Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 11:12   

Ja też miałem parę kiepskich momentów w kolekcjonerstwie.

1. Wybrałem się dwa razy pod hotel i na lotnisko zbierać grafy piłkarzy FCB - wróciłem bez ani jednego.

2. Wywołałem 10 fotek piłkarzy Tottenhamu, pojechałem pod hotel przed meczem, okazało się, że nie rozdają autografów, bo koncentrują się przed meczem. Zebrałem tylko Juande Ramosa, no ale przynajmniej nie wracałem do domu z pustymi rękoma.

3. Coś mam pecha do zdobywców Złotej Piłki, bo nie odpisało mi paru: Gianni Rivera, Alan Simonsen, Josef Masopust, Eusebio, Bobby Charlton, Michel Platini, Johan Cruyff, Keegan, Papin (na dwóch ostatnich czekam jak na razie krótko).

pulpet 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 12:27   

Trzeba było dać Ramosowi żeby załatwił :mrgreen:

ja jescze miałem 7 fot Skry Bełchatów zebrałem po Meczu Jadaru tylko 4 bo Antiga ,Murek,Gacek uciekli a Wlazłego nie było więc tylko Możdzonek,Pliński,Jane Heikinen ,Falasca
Ostatnio zmieniony przez pulpet Sob Mar 14, 2009 12:28, w całości zmieniany 1 raz  

serverbks 

Profil: autografy
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 16:01   

ja sobie wywołałem na wczoraj foty niektórych piłkarzy Legii, ale nie wpuszczono mnie do piłkarzy, ani przed ani po meczu...

W Białymstoku nie da się zebrać grafów po/przed meczami Jagi...

dam221 

Kolekcjoner od: 2006
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 18:01   

Mi podobnie jak pulpetowi i ronnie 10 nie odpisał zawodnik Lecha Piotr Reiss.

Odpowiedz do tematu