Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 08:43 Kolekcjonerskie lipy
No właśnie, jak sam temat wskazuje chodzi o największe kolekcjonerskie rozczarowania/zawody. Można pisać zarówno na temat nieodpisanego listu, na który robiliśmy sobie dużą nadzieję, jak i na przygotowania do osobistego zbierania grafów, a tu impreza odwołana. Zapraszam do rozmowy
David Villa, gdy grał jeszcze w Realu Saragossa. Nie byłem wtedy jeszcze kolekcjonerem, ale zdarzyło mi się czasem to kogoś coś napisać. I tak wysłałem list, taki strasznie długi, i SASE, bo akurat miałem znaczek z Hiszpanii. I tak czekałem, czekałem... po pół roku przyszedł zwrot
No i ze świeższych rzeczy, list wysłany do Clebera na Wisłę w piątek, on trenuje z Terekiem Grozny już w poniedziałek...
_________________ 25061990
Poszukuję autografów zawodników i zawodniczek Wisły Kraków!
Wiem że w byście się cieszyli, ale ja mam do dzisiaj niedosyt. Kiedy zbieraliśmy grafów pod hotelem FK Moskwa, miałem do zebrania z 17-18 autografów, niestety wróciłem tylko z 11 i to do tego bez grafy Blokhina, który nie dawał autografów i Kuznetsova, który mi uciekł i żeby jeszcze bardziej mnie dobić piłkarz na którego graf strasznie liczyłem nie przyjechał- Isaac Okoronkwo.
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 09:17
pulpet, też tak miałem z piłkarzami Lecha. Murawski, Bosacki, Stilić, Kotor, Reiss nie odpisali mi, a pisałem do nich jak zacząłem kolekcjonować grafy piłkarskie, no ale cóż. co zrobić .
Dla mnie najświeższym zaowodem było to iż nie udało mi się zdobyc autografu Łukasza Trałki który obecnie gra w Poloni W.
Z takich naprawdę dużych to między innymi to że nie odpisał mi Cris Ronaldo po SASE,liście na całą stronę a4 mala czcionką i naprawdę ładnym rysunku Crisa nie odpisał mi,mimo iż upłynęło prawie 5 miesięcy..
Kolejny ogromny chyba największy zawód to brak odpisu od Ikera Casillasa który jest moim ulubionym bramkarzem i bez wątpienia także idolem. Wysłałem do niego 2-3 miesiące temu list(także długi -od serca),2 ładne fotki oraz SAE. Liczyłem że może odpisze po liście nad ktorym naprawdę długo się ''produkowałem''aby był wręcz idealny.
Prawdopodobnie wynika to z tego iż mam strasznego pecha. Wielu ''pewniakow'' mi nie odpisało. Zawodów w kolekcjonerstwie u mnie było wiele... Na pewno należą do nich także Czeski związek pilki noznej(list z SAE z prośbą o graf Cecha i Rosicky-iego),Sir Alex Ferguson (list,Sae oraz wielke nadzieje...),Owen Hergreaves(oficjalna karta Manchesteru,SAE,list pisany ręcznie) itp.
Szkoda,szkoda.. Że nie wszystko w kolekcjonerstwie się udaję
Dla mnie najświeższym zaowodem było to iż nie udało mi się zdobyc autografu Łukasza Trałki który obecnie gra w Poloni W.
Z takich naprawdę dużych to między innymi to że nie odpisał mi Cris Ronaldo po SASE,liście na całą stronę a4 mala czcionką i naprawdę ładnym rysunku Crisa nie odpisał mi,mimo iż upłynęło prawie 5 miesięcy..
Kolejny ogromny chyba największy zawód to brak odpisu od Ikera Casillasa który jest moim ulubionym bramkarzem i bez wątpienia także idolem. Wysłałem do niego 2-3 miesiące temu list(także długi -od serca),2 ładne fotki oraz SAE. Liczyłem że może odpisze po liście nad ktorym naprawdę długo się ''produkowałem''aby był wręcz idealny.
Prawdopodobnie wynika to z tego iż mam strasznego pecha. Wielu ''pewniakow'' mi nie odpisało. Zawodów w kolekcjonerstwie u mnie było wiele... Na pewno należą do nich także Czeski związek pilki noznej(list z SAE z prośbą o graf Cecha i Rosicky-iego),Sir Alex Ferguson (list,Sae oraz wielke nadzieje...),Owen Hergreaves(oficjalna karta Manchesteru,SAE,list pisany ręcznie) itp.
Szkoda,szkoda.. Że nie wszystko w kolekcjonerstwie się udaję
Ronaldo to nawet po Roku odpisuje a z Casilliasem każdy wie jak jest
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 11:12
Ja też miałem parę kiepskich momentów w kolekcjonerstwie.
1. Wybrałem się dwa razy pod hotel i na lotnisko zbierać grafy piłkarzy FCB - wróciłem bez ani jednego.
2. Wywołałem 10 fotek piłkarzy Tottenhamu, pojechałem pod hotel przed meczem, okazało się, że nie rozdają autografów, bo koncentrują się przed meczem. Zebrałem tylko Juande Ramosa, no ale przynajmniej nie wracałem do domu z pustymi rękoma.
3. Coś mam pecha do zdobywców Złotej Piłki, bo nie odpisało mi paru: Gianni Rivera, Alan Simonsen, Josef Masopust, Eusebio, Bobby Charlton, Michel Platini, Johan Cruyff, Keegan, Papin (na dwóch ostatnich czekam jak na razie krótko).
ja jescze miałem 7 fot Skry Bełchatów zebrałem po Meczu Jadaru tylko 4 bo Antiga ,Murek,Gacek uciekli a Wlazłego nie było więc tylko Możdzonek,Pliński,Jane Heikinen ,Falasca
Ostatnio zmieniony przez pulpet Sob Mar 14, 2009 12:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum