Pełno jest tu głosów o Liverpool'u... Jak się piszę: Cześc, nazywam się ..... mam ...... lat i jestem fanem Liverpoolu od ...... lat. Chce pamiatki, bardzo mi zależy bo chcę. Czego się spodziewacie? Ja wysłałem list do nich to dałem list na kartkę A4, swoje zdjęcie itd. i przysłali
Co do tematu:
//Zawiodłem się na Wiśle Kraków. Wysłałem opowiadanie, list na 2 kartki A4 ( nawet sprawdzałem u polonistki!, ona jest kibicem Poloni Warszawy ), znaczek zwrotny i kopertę. Czekam już z miesiąc i nic nie przyszło. Może jeszcze za wcześnie?
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 11:26
chudy400 napisał/a:
Pełno jest tu głosów o Liverpool'u... Jak się piszę: Cześc, nazywam się ..... mam ...... lat i jestem fanem Liverpoolu od ...... lat. Chce pamiatki, bardzo mi zależy bo chcę. Czego się spodziewacie? Ja wysłałem list do nich to dałem list na kartkę A4, swoje zdjęcie itd. i przysłali
Co do tematu:
//Zawiodłem się na Wiśle Kraków. Wysłałem opowiadanie, list na 2 kartki A4 ( nawet sprawdzałem u polonistki!, ona jest kibicem Poloni Warszawy ), znaczek zwrotny i kopertę. Czekam już z miesiąc i nic nie przyszło. Może jeszcze za wcześnie?
Nie wiem, czy można to nazwać zawodem, bo w pewnym sensie to rozumiem, ale szkoda, że LFC i Arsenal nie przekazują lisów piłkarzom, żeby zdobyć grafy trzeba kombinować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum