Czy ktoś wie kiedy i gdzie kluby ma swoje treningi?Chodzi mi głównie o kluby polski ,ale mogą być też polskie reprezentacje(S-Kadra,U15 itd.) Z góry dzięki za odpoiwedzi.
Wisła Kraków: Reymonta 22, stadion lub boisko treningowe. Godziny: 1. rano, 2. popołudniu, wywieszone w Wiślackim Świecie i na stronie www.wisla.krakow.pl
Jeżeli chcesz wiedzieć kiedy jakiś konkretny klub ma treningi, to najpierw poszukaj na stronie internetowej, a jak nic nie znajdziesz to zadzwoń do klubu i się zapytaj.
Reprezentacja Polski wczoraj trenowała na Legii. Udało mi się zebrać kilka autografów, ale nie po treningu, tylko przed, w hotelu. :cool: Dziś też jadę, po następne.
Jedno co sie zmieniło naraszcie na plus... treningi otwarte dla widzów. A dodatkowo co wtorki lub środy spotkania z piłkarzami. Ja może w sobote sie rzuce na trena zobacze, ale musiał bym fotki wywołac
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 16:43
Kiedyś nie było problemów z wejściem na treningi, jednak ostatni raz byłem kilka lat temu.
Najlepiej zadzwoń się zapytać:
32 271 49 26
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Paweł
Wiek: 21 Dołączył: 11 Sie 2007 Posty: 234 Skąd: Małopolska
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 10:18
Czy ktoś był już na treningach Wisły Kraków? - Jak to wygląda , gdzie się czeka ? Bo chcę się wybrać na taki jeden trening - ale nie wiem co i jak . Pomoże ktoś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum