Naprawdę takim problemem jest pójście na trening/mecz?
Drogi Marcie żeby Lechia wreszcie odpisała na moje maile i telefony i powiedzieli kiedy mają treningi nie było by problemu.Ale oni albo nie wiedzą albo poprostu nie chcą niby ''przeszkadzać''zawodniką podczas treningu.
A na meczach nigdy ale to nigdy nie podpisują nic. A dostęp do szatni mają tylko Media itp.
Naprawdę takim problemem jest pójście na trening/mecz?
Drogi Marcie żeby Lechia wreszcie odpisała na moje maile i telefony i powiedzieli kiedy mają treningi nie było by problemu.Ale oni albo nie wiedzą albo poprostu nie chcą niby ''przeszkadzać''zawodniką podczas treningu.
A na meczach nigdy ale to nigdy nie podpisują nic. A dostęp do szatni mają tylko Media itp.
Przykre ale prawdziwe.
Poczytaj gazety, poprzeglądaj strony Lechii, a żadnego problemu z tym nie będzie.
Dostęp do szatni mówisz - a przed nie możesz poczekać?
Ostatnio zmieniony przez H7 Sob Gru 27, 2008 15:36, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1303 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 15:40
spróbuj napisać do jakiegoś piłkarza na n-k czy by ci nie powiedział kiedy mają datę treningu. Np. na stronie oficjalnej Wisły nie ma zazwyczaj info o treningach, ale kiedy już zadzwonie do klubu wiem wszystko gdzie kiedy itp
Z Lechią to na meczach lub treningach bardzo ciężko, ale za to na prezentacjach przed każdą rundą autografy jest łatwo zdobyć. Sam takim sposobem zdobylem autografy wszystkich pilkarzy na koszulce i paru na szaliku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum