Mam prośbę... Wygrałam w konkursie plakat Sergieja Pareiko, jest na nim 5 autografów. Zidentyfikowałam nie które, ale pewności nie mam. Jeżeli ktoś wie kogo są to podpisy, będę wdzięczna
Orientuje się ktoś czy to może być autograf? Koleżanka zebrała go na meczu Sisley Treviso - Asseco Resovia jest to graf któregoś z zawodników Treviso. Szukałem u Tomka ale on niestety tego chyba nie ma więc proszę o pomoc.
De Togni na pewno by się tak nie podpisał, no chyba że mu się nie chciało Ten graf nie przypomina żadnego z tych moich, więc najprawdopodobniej będzie to podpis Papiego, Vanina lub Szabo, bo ich niestety nie udało mi się dorwać. Pujola w ogóle w Polsce nie było.
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
To sezon 98-99 bo tod tego sezonu B.Wyparło ma taki podpis, po prawo Ariel Jakubowski, w środku znalazłem Witolda Bendkowskiego
a obok Bendkowskiego autograf Wieszczyckiego (skrócona wersja, uznawana już za oficjalną)
Nie jestem pewien czy na dole to nie jest Julcimar a na samej górze Batata, ale bardziej pewny już jestem Julcimara niż Bataty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum