Wysłany: Pią Lis 20, 2009 20:36 Gdzie dziś wysłałem
Zauważyłem że takiego tematu brak na tym forum, no chyba że nie widzę go i nie wiem gdzie jest. Temat jest o listach które dziś(ewentualnie jutro, jak ktoś napisał list pod wieczór) wysłaliśmy do danego sportowca. Ja wyślę jutro:
-> Michael Platini (SAE, List, Zdjęcie)
-> Robert Gadocha (SAE, List, 2 Zdęcia)
-> Wesley Sneijder (SAE, List)
-> Johan Cruyff[Lub jak niektórzy twierdzą- Cruijff](SAE, List)
-> Wymiana (Zico)
Ostatnio zmieniony przez grzegorz14 Pią Lis 20, 2009 20:37, w całości zmieniany 1 raz
Po co ten temat?Może podaj jeszcze adresy domowe o ile będziesz mial?
Miedzy innymi po to aby można było sobie przypomnieć kiedy pisałeś do danego piłkarza(przydatne przy liczeniu ile dni czekałeś).
Nie mam zamiaru tu dawać adresów. Na pewnym forum o grafach widziałem taki temat i akurat nikomu nie przeszkadza.
EDIT, ŻEBY NIE BYŁO NABIJANIA
Do kolegi poniżej
ja wole pisać sobie w ten sposób. Na jednym z większych forów kolekcjonerskich znalazłem taki temat gdzie piszą nawet bardo dobrzy kolekcjonerzy z tego forum. Tam to założył Moderator i wszystkim pasuje, ale tutaj widzę są z tym problemy.
Ostatnio zmieniony przez grzegorz14 Pią Lis 20, 2009 20:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum