Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 18:59 Gazeta Wyborcza - dodatki
Postanowiłem założyć temat, ponieważ zacząłem od dzisiaj zbierać dodatki jakie są dodawane do Gazety Wyborczej, czyli seria książeczek - Słynne kluby piłkarskie. Co tydzień we wtorki wychodzą następne tomy, których łącznie będzie 16. Postanowiłem również zacząć kolekcjonować karty z serii Słynne kluby piłkarskie - album kolekcjonera. Kart jest bodajże 256 łącznie. Po 16 pilkarzy z 16 zespołów. Czy ktoś z Was również zaczął to zbierać? Wydaję mi się, że opłaca się, bo jak się uzbiera tych kart z 200, to satysfakcja jest ogromna Kosztuje 3 zl za 8 kart... Aha no i mozna te karty wysyłać zamiast zdjęć do ulubionych piłkarzy z prośbą o autograf Co Wy na to ? Też zbieracie?
Ostatnio zmieniony przez lukasek92 Wto Wrz 18, 2007 19:02, w całości zmieniany 1 raz
Dostałem 1 część, ale jest taka sobie. Ładnie wygląda itp, ale lepsze były chyba te dodatki WIELKIE KLUBY EUROPY z Przeglądu. Tańsze, treść trochę uboższa, gorzej oprawione Ale te z GW kosztują 15 zł - trochę dużo Karty też są takie sobie, lepiej wydrukować fotkę za 30 gr niż kupować karty za 3 zł
15 zl mają kosztować te tomy Mani? Ja sie wlasnie zastanawiam czy nie zbierać tylko tych kart, bo w sumie nie są te ksiązki jakies super interesujące z tego co widzialem, a karty mi się nawet podobają...
Też zakupiłem pierwszą część żeby się z tym zapoznać (muszę przyznać, że wydanie nawet mi się podoba) ale już kolejne części po 15 zł są zdecydowanie za drogie.
Karty nie podobają mi się zbytnio, bo przede wszystkim są za małe. Do tego wymyślili album za kolejne 15 zł.
Pozwoliłem sobie zrobić mały kosztorys i wygląda to tak:
wszystkie tomy serii wyniosą ok 230zł
Karty 32 komplety ok 95 zł
album 15 zł
Czyli całośc wychodzi prawie 350zł
Jeżeli pomyliłem się w obliczeniach proszę o poprawkę bo liczyłem na szybko
Ja zacząłem zbierać ale uważam że to skandal że nie ma wśród tych klubów Juve. Mam zamiar zebrać 15 książeczek (bez interu). Jak dla mnie są świetne, ładne przede wszystkim estetycznie. Fajnie że mama czyta wyborczą to będzie mi kupować. Karty są strasznie drogie jak na taką złą jakość papieru, wole juz zamiast jednej paczki kupić sobie znaczek zagraniczny.
Mnie na dzień dzisiejszy interesuje jedna rzecz - Czy jest coś o Juventusie?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 05:46
Nie ma nic o Juventusie.
A tak do tematu to ja zbieram same karty.Kupiłem 6 kompletów i album. Książka stanowczo za droga. Czy wiecie co robią aby zachęcić do kupna książki? Ja wiem, dokładają do książki dwie karty z najlepszymi piłkarzami klubu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum