Zbiera ktoś może flagi? ;p Szczerze powiedziawszy nie znam nikogo kto by był ich kolekcjonerem, ale kto wie - może się ukrywa. Albo może ja zainspiruję kogoś do nowego dosyć rzadkiego profilu ?
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Czyli ogólnie żaden z was nie kolekcjonuje flag na serio?
Ja mam 3 flagi Juve - w tym dwie takie same - jedna z nich jutro zawiśnie na ścianie, w sali do języka włoskiego u mnie w szkole
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
w naszym kraju kolekcjonerstwo flag musiało by być bardzo misternym i ... kosztownym hobby
flagi polskich klubów jakoś da sie zdobyć... ale zagranicznych? wyjazd, sklep internetowy... chyba że krojenie flag od kibiców drużyn przyjezdych w PUEFA, PI i LM
_________________ 25061990
Poszukuję autografów zawodników i zawodniczek Wisły Kraków!
Nie rozumiem czemu za biedny. Flagę jakiegoś klubu można kupić za ok. 20 na allegro lub innych sklepach internetowych - jest duży wybór. Są też oficjalne sklepy klubowe i tam też pewnie są flagi. A wyjeżdżać za granicę chyba dużo osób wyjeżdża. Nawet jeśli samemu nie wybiera się nigdzie to można poprosić znajomego o zakup. Zawsze można też prosić o flagi w listach do klubów. Ja jedną z flag Juventusu kupiłem na targu na dychę. Sposobów jest milion! Chcieć to móc. I naprawdę nie rozumiem czy różni się kolekcjonowanie np. autografów od kolekcjonowania flag. Koszty wcale nie muszą być o wiele większe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum