Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 14:29
Tego typu flagi jak Polska to też posiadam - Górnego Śląska i Rudy Śląskiej, ale to raczej nie z serii do kolekcjonowania
No i jeszcze taka leży już kilka lat w szafie:
Chodzi o tą po lewej (ULTRAS) - flaga Pogoni Ruda Śląska. Ruch kibicowski na Pogoni umarł jakieś 4-5 lat temu śmiercią naturalną (samo zdjęcie jest gdzieś z przed 7 lat).
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Ja mam flagę narodową Polski, skrojoną ze słupa podczas jakiegoś ze świąt .
Naprawdę, szczerze gratuluje.
Popieram Marta żeś się popisał ''intelektem'' żałosne kraść flagi?! I to jeszcze Polską?
Może dla mnie ale pewnie i dla innych jest to głupie,bez mózgowne,podłe i chamskie.
Coz mamy kolejnego zlodziejaszka na forum..Brawo dla Rodowity_Lomza czyli ukochanego ''patrioty''
Człowieku, to było parę lat temu jak się jeszcze na różańce do Pierwszej Komunii chodziło, więc jakiś 2001 rok... Po drugie nie jestem jakimś tam złodziejaszkiem jak Mnie określiłeś, nie kradnę regularnie w jakiś warzywniakach, spożywczakach a tym bardziej zmartwię Ciebie- wcale nie kradnę, bo jestem uczciwy i sumienie mi na to nie pozwala .Fakt, kiedyś tam za małego zawsze z nudów się brało te flagi (1-2 -żebyś zaraz nie pomyślał że je magazynuję i potem za świtu stoję z nimi na bazarze).
Moim zdaniem bardzo fajna. Trochę cena mnie odstrasza, ale ja nie jestem Tobą Więc to zależy od tego czy chcesz ją mieć. Na Twoim miejscu bym ją jednak kupił.
Obowiązkowo flaga Polski ale nie jak wyżej kradziona ze słupa. a nad łóżkiem mam zawieszoną ogromną flagę Rangers, którą dostałem od kumpla prosto z Ibrox Park
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum