Ja w swojej kolekcji mam ponad 350 figurek. Najcenniejsze z nich to figurki wydane nakładem 180 sztuk! Ciekawą zabawą jest tzw. Repaint, czyli kupowanie figurki piłkarza w stroju drużyny X i własnoręczne przerabianie koszulki na klub Y. Oczywiście nie ma to sensu, jeżeli gracz w koszulce drużyny Y również został wydany...
Mam na sprzedaż sporo ciekawych figurek, wiele z nich to sztuki niemal niespotykane w Polsce, m.in. sędzia Dermot Gallagher z autografem arbitra wydany w 2000 roku na specjalny zlot sympatyków tych gadżetów. W sumie kilkadziesiąt sztuk na sprzedaż. Info - GG(4876721) lub e-mail, PW tylko w ostateczności. Więcej napiszę w stosownym temacie.
Niebawem wrzucę zdjęcie swojej kolekcji, a jak ktoś chce zobaczyć więcej, to zapraszam na forum, link w profilu
Ostatnio zmieniony przez maciex1995 Sro Mar 30, 2011 20:57, w całości zmieniany 1 raz
19tomek98
Sporo się zmieniło od mojego wpisu sprzed pół roku - teraz powoli dobijam do 500 figurek w kolekcji! Zachęcam do obejrzenia zdjęć:
http://imageshack.us/g/651/pic2168.jpg/
W kolekcji są tak ciekawe figurki jak Boniek(Juventus i Polska), Kuszczak (ManUtd), Dudek(Liverpool x3, różne), Lato(Polska), Dalglish(Szkocja), Davids(Tottenham i Holandia), Zidane(Francja), Ronaldinho(Brazylia, Barcelona, Milan), Boruc(Celtic), Beckham(Anglia)m Henry(Arsenal, Barcelona, Francja) itd.
Miałem dać listę figurek na sprzedaż i zapomniałem... Jak ogarnę sprawę z figurkami, które prawdopodobnie już teraz będę sprzedawał, to chyba tu wypiszę pozostałe na sprzedaż.
Mam już zaklepaną figurkę Kuby Błaszczykowskiego w koszulce BVB, ale być może od razu pójdzie na sprzedaż. Podobnie sytuacja wygląda z figurkami Klose, Lahm, Schweinsteiger i Podolski(Bayern), Mario Gomez(Stuttgart), Trochowski(HSV), Frings i Mertesacker(Werder) i całkiem sporo innych niemieckich drużyn. Mam zamówiony zestaw z całą niemiecką serią, ale chcę trafić na te figurki na określonych kolorach podstawek, a te są, niestety, losowe.
Rodowity_Łomżanin, od połowy 2006 roku. Tak \"intensywnie\" to mniej więcej od 2008 roku, bo wcześniej kupowałem ich znacznie mniej(po pół roku miałem ledwie 20 figurek).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum